Saksamaalt uut mootorratast tooma. → Re: Saksast uut ratast tooma.
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 93 korda
- Kontakt:
Re: Saksast uut ratast tooma.
Mul on paar küsimust Hr.Nõel'ale ja hr. eetarga'le ja ka teistele härrastele, kes pakuvad sarnast teenust.
- kas Te garanteerite, et ma saan ratta Eestis arvele? Näiteks, et rattal pole vasakpoolse liikluse jaoks mõeldud esituli, mille vahetus on tõenäoliselt iga ratta puhul kurb summa vms.
- kuidas toimub raha maksmine ja millised garantiid saan peale mehe hea maine foorumis, et ma oma raha eest saan tsikli?
- kas ja mis raha eest leidub inimene, kes toob soovitud ratta ära Leedust?
- kas kellegil on pildistatud/skanneeritud "dokumentide paketti", mis kõik on vaja saada näiteks Saksamaalt sõidukit ostes?
- kas saaks paar näidet teenuse hinnast kujul: ratta mudel(hinnaklass)-asukoht-teenuse hind?
- kuidas Teie hindate/testite ratta tehnoseisundit? Kui sügavalt toimub läbivaatus? Näiteks, kui tegemist on 2010a. CBR1000RR-ga- kas ka lihtsamalt mahakäiv gondel tuleb maha, et vaadata[/i]
Minu vastused:
- mina toimetan sinu poolt väljavalitud tsikkel Eestisse - sinu risk, sinu ost, sinu tehing, kogu lugu. Mina vastutan siis ainult transpordi osas. Või vastupidi, ma ise kontrollin, kui sa seda soovid, kas Saksa dokumentid on korras ja võttan müüjast ainult tsikkel üle kui kõik dokumentid on puhas ja olemas ja tehnika on nii nagu oli reklaamitud või kokkuleppitud.
- ma olen kuni siiamaanini niimoodi tegutsenud, et kohapeal selgitame masina olukord välja, siis mina formistan sinu kasuks Saksast ostu-müügi leping ära ja sina kannad otse müüjale kokkuleppitav summa. Kui tahad rohkem kindlustus tunne, siis saame ka niimoodi teha, et endine Saksa omanik saadab sulle Saksa "Brief" tähtkirjana otse Eestisse.
ja millised garantiid saan peale mehe hea maine foorumis, et ma oma raha eest saan tsikli? ei saa, ei ole garantiid, kes hoiab Saksa "Brief" näppude vahele on vaieldamatu tsikkli omanik, (Saksa juridiline värk - Eigentümer / Besitzer)
Transpordi raha soovin Eestis üleandmishetkel kätte saada.
- Leedukatega ma ei tegele.
- huvi korral saadan sulle Saksa ostu-müügi lepingu näidis
- kõige odavam teenus mis ma kujutan ette on nii, et ma viskan kaks kriimustatud krossikad Saksast kuudis sisse, siis ma soovin Eestis umbes 300,- Euo teenustasu saada.
- vastupidi - väga korralik, suur ja nõudlik tsikkel - ja Saksa asukoht on ebasobilik, siis kindlast ei ole 350,- Euro piisav palju teenuste ees.
- minu tunnitasu (tegutsen peatööga tehnika valdkonnas nagu tehniline nõustaja ja isegi Saksa kohtusse kõlblik tunnistus (?) on olemas (öffentlich bestellter und vereidigter Sachverständiger olen
) on praegu 52,- Euro net pluss 20 % käibemaks.
Kui sa seda soovib, siis ma teen Saksast täis eksplutatsioon ja saadan sulle isegi röntgen piltid väntvõllis - raha ees.
Tööriistad on mul transporteris olemas - ja tahan veel mainida, et oman ka sobilik vastutuskindlustus (seda pull läheb mull aastas üle 1000 Euro maksma) mis kindlustab minu klientid kahjude ees.
Christoph / eetarga
N.B. Mina näen enda "teenindus" pigem sealt, et ma toon midagi mis kohalik turg ei paku. Ma soovin, ja seda ma mõtlen tõsiselt (sest Eestis on ka korralik maaletoojad, kes toovad kasutatud tsikklid Eestisse) - vaadake kohapeal, näiteks bikepointist. Nende hinnad on isegi soodsam kui võibolla Saksa ostuhind pluss minu teenustasu - ja kaup on teil otse silma ees.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.