Millist õlut sina jood?
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Millist õlut sina jood?
Ma räägin loo kuidas debiilsed spordi maniakid mu lohku tõmbasid!
Kõik algas sellest, et mingil joomingul sai lubatud, et teen läbi Tartu Suusamaratoni. Kuu enne starti tuletati meelde, et kas ma mäletan.... oi vakk juba... Noh hakkasin siis sportima, kõgepealt lugesin vanade suusahullude memuaare netist, kus sai selgeks minu siht mille nimel ma selle jama läbi teen. Need olid: paar kilomeetrit enne finisit on löfbergs lila mingite droogidega tehtud kohv ja finisis endas pakutakse sooja õlut, mis pidi nii hea olema..... kõik need 63 km olin suremise piiril, võisteldes rajal viimase, selle saaniga kes neid minusuguseid laipu ära viib kanderaamil..... Hambad ristis õlle nimel joppenpuhh jõudsin ma viimaks sinna löfbergs lila pitstoppi, ossaraks kus see oli kohv, või oli see biodiisli baasil, jäi arusaamatuks, sest ma olin läbi nagu punnvõrri kolvirõngas peale 24 h sõitu ja ei mõistnud enam ümbritsevat. A kuidagi meenus see õlle ja nii ma võidukalt 8h ja 45 minutiga finisis olingi! Kogu maailm oli ruudukestest koosnev digipilt ja kuigi ma seisin paigal tammusid jalad ja käed liikusid paaristõugete taktis, aga siiski suutsin ära filmida neiu kes pakkus " seda õlut " mille nimel ma selle jama ju lõppude lõpuks üldse välja kannatasin.... PTUI
Ma ei lähe enam kunagi suusamaratonile sihiks juua seda sooja tumedat meega õlut!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.