Otsin matkasaapaid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Otsin matkasaapaid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

KIBU kirjutas:

..... kogu touringuks sobiv varustus on mu meelest selline pigem mugav kanda kui turvaline kukkuda. seepärast on mõistlik sõitma õppida kandes ainult turvalisusele orjenteeritud varustust ja matkal olles sõita ettevaatlikult ja teadlikult kerge varuga kuid seeeest mugavalt. tiba suurem risk mugavuse pärast on kah õigustatud mu meelest.

Ma sinuga ühte meelt.Ei kujuta hästi ette kuidas on sellise üliturvalise saapaga kuskil vahemere ääres +32C olla.Jälgsikäimisest ma sel puhul ei räägikski.Isegi selle Daytona saapaga on ilmselt üsna palav,kuid mitte talumatu olla.Vaadake mida kantakse lõunamaades tsikliga sõites(pigem ilma sääreta,kui kõrge säärega) ja seda tehakse ikka selleks,et lihtsalt ebamugav on.Keegi ei osta ju varustust,et sellega ka põhjanabal tore olla oleks.Sõidame ju ikka enamuses sooja ja kuiva ilmaga ning sellega tuleb ka arvestada.Ma pean silmas ikka matkamist.Audrus kannatab ka kõige kuumema ilmaga kõige turvalisemat varustust kanda,sest see hetk on ju lühike mil seda kasutad.Matkal pead ,aga päevi samade saabaste ja muu varustusega olema-elama.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”