Keevitaja Tallinnas, Harjumaal
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 195
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 31 korda
Keevitaja Tallinnas, Harjumaal
Tere,
Käsil projekt ja kuna ise ei oma keevitust siis siiani kasutanud nn oma ihukeevitajat. Vana aga otsustas kahjuks miski terviserikke endale külge haakida ja enam ei saa tööd teha. Nüüd otsingi keevitajat kes suudaks heal tasemel teostada keevitustöid tsikli raami kallal- uued kinnitused, raami ümberehitus jne jne.. Keevitatavad jupid endal valmis lõigatud. Hea töö eest maksan korralikult. Endal on koostööst nägemus, et võtan mõlemale sobival ajal jupid kaenlasse lendan kohale ja töö tehakse ootetööna ära . Mitte et kärsitu olen aga siis küsimuste korral saab need kohe kohapeal lahendada.
Kui kellegil tekkis huvi aidata siis saada ps ja räägiks edasi.
Tänud tähelepanu eest.
-
- Tänatud: 12 korda
Re: Keevitaja Tallinnas, Harjumaal
Mina julgen kunagise Bikersi (Ülase tn.) taga tegutsevat Toomast soovitada. Töö oli super, raha küsis nii vähe, et endal oli piinlik.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Yx kõva keevitaja(kitarril muidugi) on Tamur Marjasoo, tuntud rohkem kui Janur Joogisoo
Terasega suht savi, see eriti ei mängi temperatuuridega. Kui just suuri ümberehitusi vaja pole, et rakis vaja ka ehitada, siis peaks iga keevitaja sobima, kes vähegi tööd teinud.
Ma terase keevitajat kahjuks soovitada ei oska, alumiiniumi kunne on mul paar tükki küll, kuid nad terast minu teada ei teegi.
-
Hetkel olen leidnud keevitaja kes on ka hea mehaanik, kuid tal see viga, et tööjärg nii pikk ees, et iga sats mis vaja lasta peab ootama jälle 2 nädalat. Eks see vist kuldsetekätega meeste puhul ongi nii... Just eelmine nädal viisin kiige tema juurde, et teha nats kitsamaks kiiget laagrite juurest ütles otse, et läheb 2-3 nädalat. Vaja veel peale seda lasta kiigele sild ja uued monoamordi kinnitused, raami tugevdused jne... ei taha mõelda millal see kõik valmis saab :S
A kes ütles et peab kerge olema....
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
OldHorseNewTricks kirjutas:Hetkel olen leidnud keevitaja kes on ka hea mehaanik, kuid tal see viga, et tööjärg nii pikk ees, et iga sats mis vaja lasta peab ootama jälle 2 nädalat. Eks see vist kuldsetekätega meeste puhul ongi nii... Just eelmine nädal viisin kiige tema juurde, et teha nats kitsamaks kiiget laagrite juurest ütles otse, et läheb 2-3 nädalat. Vaja veel peale seda lasta kiigele sild ja uued monoamordi kinnitused, raami tugevdused jne... ei taha mõelda millal see kõik valmis saab :S
A kes ütles et peab kerge olema....
siis tuleb peopesast väljakasvav pöial maha raiuda ja ramirendist või muust taolisest asutusest keevitusaparaat laenutada ja ise proovida
-
tazavi kirjutas:OldHorseNewTricks kirjutas:Hetkel olen leidnud keevitaja kes on ka hea mehaanik, kuid tal see viga, et tööjärg nii pikk ees, et iga sats mis vaja lasta peab ootama jälle 2 nädalat. Eks see vist kuldsetekätega meeste puhul ongi nii... Just eelmine nädal viisin kiige tema juurde, et teha nats kitsamaks kiiget laagrite juurest ütles otse, et läheb 2-3 nädalat. Vaja veel peale seda lasta kiigele sild ja uued monoamordi kinnitused, raami tugevdused jne... ei taha mõelda millal see kõik valmis saab :S
A kes ütles et peab kerge olema....siis tuleb peopesast väljakasvav pöial maha raiuda ja ramirendist või muust taolisest asutusest keevitusaparaat laenutada ja ise proovida
Krt praegu ei saanud aru kas eelnev oli irooniaga üteldud või.. aga point on sul õige ja mitukorda peast läbi käinud sama mõte... aga olen realist ja ei hakka oskamatusesga asju ära s*ttuma... vähemalt mitte seda projekti...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.