Tsikkel motomatkamiseks


Teema algataja
Jalamees
Postitusi: 184
Liitunud: 01 Veebr 2015, 13:07
Tänanud: 24 korda
Tänatud: 26 korda

Re: Tsikkel motomatkamiseks

Lugemata postitus Postitas Jalamees »

KIBU kirjutas:
M.T. kirjutas:
KIBU kirjutas:

kasutaja Fredza tsiklist käis jutt tal kasutajanime all tsiklite listis kirjas vfr800fi. silmad lahti pea tööle vähem mölisemist! :bsmile:

Ega sul vist pea ei tööta küll :ner: Vaata nüüd antud vestluse viiteid ja näita kuskohas siin kasutaja Fredza läbi jookseb. Pole Kri$o$ ega Piipz tema rattast rääkinud. Pane nüüd 1+1 ilusti kokku

lugesid teema läbi? või jälgid ainult viiteid? ja fredza rattast ei olnudki kohe teises postituses juttu ja mõned postitused edasi kasutaja Fredza ise ei kirjutanud oma rattast ega võrrelnud seda fjr-iga??? sellisel juhul mina vabandan ja tunnistan et mul pea tõesti ei võta ja valisin tänaseks päevaks vale ajaviite. edaspidi tegelen lihtsamate asjadega.
:mrgreen:

Ei tahaks sellesse vaidlusesse sekkuda aga ma ise esialgu pidasin silmas jah vfr800fi-d kuigi seda ei täpsustanud... mulle lihtsalt on silma jäänud Eesti kaubanduses üks sellinne isend, 2003 a 30K läbisõit ja hind 3200 ning suht puhas pill... See lihtsalt üks variantidest ja ei maksa selle üle siin vaielda.

Pigem kas siin on mõni matkasell kes omanud nii sporttourerit kui enduro tüüpi ratast. Huvitav oleks lugeda miks ühte teisele eelistada. Mis ühel meeldis ja teisel mitte. Mis oli ratta valikul otsustavaks jne...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”