Tsikkel motomatkamiseks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7199
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Tsikkel motomatkamiseks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

OldHorseNewTricks kirjutas:

Pigem kas siin on mõni matkasell kes omanud nii sporttourerit kui enduro tüüpi ratast. Huvitav oleks lugeda miks ühte teisele eelistada. Mis ühel meeldis ja teisel mitte. Mis oli ratta valikul otsustavaks jne...

See eelistus on ilmselt ikka sinna poole,kes kuhu selle rattaga sõita plaanib.Kui tahad mööda euroopa siledaid asfaltteid(ka Alpides on asfalt) kulgeda,siis on ST mugavam ja otstarbekam.Kui tahad näiteks Gruusiasse või Armeeniasse minna ja seal ka mägedes ringi kolistada,siis pead enduro tüüpi ratta võtma.Mõlemad ratta tüübid on omas olukorras mugavad,aga mitte mõlemas.
Nii,et valiku teed sina,olenevalt sellest milleks sa seda ratast kasutada soovid.Universaalset ratast pole olemas.Kui keegi midagi sellist väidab olevat,siis on see ühtlaselt kehv ilmselt igalpool.Unifitseerides saad enduro tüüpi ratta,kasutades asfaldi rehve,maanteel sõidetavaks,aga ST-ga ikka üldjuhul metsa asja pole.
Aga on hulk selliseid vahepalseid matka endurosid ,mis on asfaldil head,aga saab ka kruusal ja kergemal maastikul sõita,kui vastavaid rehve kasutada.Raskete maastiku olude jaoks on nad tihtipeale liiga rasked.BMW GS,Honda Varadero,Yamaha TDM(on ilmselt seal ST ja matka enduro vahepal vastavalt modimisest) või Super Tenere,Suzuki V-Strom,Aprilia Capnord jne.Hinnad neil ka suht suures vahemikus. Alates 1500 saab juba sõitva ratta kätte ja sinna sinu vahemikku jääb väga palju erinevaid rattaid.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”