Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Sidesüsteemidest rattal
KIBU kirjutas:kas oskad seletada mis vahe on praktilises kasutamises btx2-l ja nextil. andmetest loen et intercomi levi 800m versus 1600m ja next toetab konverents intercomi btx2 aga mitte. mida see päriselus tähendab?
BTX2 on umbes 7-8 aastat vana tehnoloogia. See 800m on tegelikkuses mitte rohkem, kui 400 heades oludes ja 1600 jääb unistuseks - ma olen tühjal lennuväljal suutnud saada vahemaaks ca 1000m. Kui ostad, võta ikka BT Next.
lisaks tahaks teada kas seljakotile oleks mõistlik omavaheliseks suhtlemiseks osta btx1, ma saan aru et tsiklipeal olles suhtlemist juhiga ta ju võimaldab, kui arvestada et seljakott ei peagi/taha poiste patramisest osa saada? kuidas selline ühendus üldse toimib et ma seljakotiga saaksin suhelda nö privaatselt? kas selleks peab nupuvajutusega midagi sättima? pean silmas just vox kõnealustuse puhul. kui seljakotil on seade mis konverentsi ei toeta kas see tähendab seda et seljakott ei kuule juttu mis on nö kõigile mõeldud vaid ainult seda juttu mis ainult talle mõeldud ja seda peab enne rääkimist nupulevajutamisega suunama? või siis seljakott saab krupivestlusest osa st kuuleb aga ise rääkida ei saa või siis saab ka rääkida aga ainult juht kuuleb?
lihtne oleks muidugi osta nexti kahene komplekt ja oleks ilmselt kõik nii hea kui olla saab, kuid ostes ühe nexti ja ühe btx1- e on hinnavahe ca 70euri mille eest saaks näiteks mingi raadiosaatja. ehk et jälle teeb ihnus asja keeruliseks.
Seljakott on sellisel juhul kogu aja isolatsioonis. Päev läbi vaikust. Ta ei kuule mitte midagi ega saa öelda midagi. Kui teil on ühendus käimas ja ta soovib rääkida, siis sõltub selle saamine sinu heast tahtest - sina, kuuldes kutsungit pead katkestama konverentskõne ja ühenduma seljakotiga. Pärast vestluse lõppu pead jälle konverentskõnesse tagasi ühenduma. Pole väga lahe. Proovitud. Kui ülejäänud omavahel päev läbi latravad, siis vaikuses istuda pole just parim, mis sinuga juhtuda saab. Lisaks ütleb kogemus, et paberil näevad need ümberlülitamised head välja aga tee peal võib mõndagi juhtuda. Omal nahal kogenud. Väga vale koht kokkuhoiuks. Eriti kui kavatsed seljakotiga veel edaspidi, pärast matka ka veel suhelda.
Ma ei ciirsi BT Next Conference juhendit uurida, aga mälu järgi (kontrolli palun ise üle): kui teie kolmesest seltskonnast ainult ühel on mitte-konverentseade, siis ühe mitte-konverentsseadme peaks saama teistega kokku haakida küll. Kas kõige esimese või kõige viimase.
Või mine poodi ja uuri sealt - äkki saad isegi koha peal katsetada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.