Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: Räägiks kiivri- ja seikluskaameratest
mul ei ole kaameratega suurt kogemust kuid räägin sellest vähesest
Olnud kogemus 3 kaameraga, tegelt 2 ga aga 3'at sai väheke uuritud.
Kõik need kellad viled, gps, wifi, vibro nupud stereo sisseehitatud mikker on mu mõistes suht mõtetud!
Mu meelest parim kaamera just kasutuse ja robustsuse mõttes oli just Contour!
Contour Roam 2+
Hea:
Uuematel ei olnud vaja mingit erilist lisa korpust, väga lollikindel ja lihtne suur liug lüliti millest on aru saada et kaamera filmib, optika nurka sai ilusti manuaalselt muuta!
lihtsad odavad ja lollikindlad kinnitused
Halvem testest:
Puudub stabilisaator, Kaamera tundlikus hämaras polnud just kiita, Kõrge kvaliteediga filmimine faili compressioon polnud piisavalt hea ja mis tõttu Bitrate kiskus üsna kõrgele ja nõrgema SD kaardiga tekkisid Drop frame'id
Sony AS-15, AS-30
Hea:
Stabilisaator, suurepärane kvaliteet , hea tundlikus hämaras, korralik sujuv video ka kõrge kvaliteediga ja lihtsama SD kaardiga
Halb:
Halvad kellad ja viled, Wifi kasutatuvus on küsitav, ainult kaamera kaugeks lülituseks ja vaatevälja välja reguleerimiseks, Kui Geps ja WIFI sees akut kulus meeletult!
No ei hakka vaatama actionit ja seadistama kaamerat jooksvalt omast telefonist siis kui action käimas! Olemas Wifi on/off nupp mis maksab lisana üsna palju kuid jällegi WIFI sööb akut ja seda mehiselt! Keerukad kinnitused, tänu millele kiiver muutub tobedalt kohmakaks ja kinnitus pole 100% kindel, kus võib nihkuda kaamera nurk saades löögi oksalt. Kui aga kinnitad kaamera jäigalt kiivrile siis horisonti nurka optiliselt ei korrigeeri.
Kõige suurem miinus aga krt ei saa aru kas filmib või mitte, jah tal olemas vibratsioon ja ta teeb häält no kui sa toimetad kinnastes ja oled aktsioonis ja tuulemüra vuhiseb ei kuule ega tunne neid helisid ja vibratsioone ja siit tekivad tobedad olukorrad, kus filmid tühja või vastupidi ei filmigi arvates vastupidist.
Gopro3 Silver on tuttaval ja ise kätevahel seda keerutanud ja vaadanud
Kasutamis kogemust pole kuid vesteldes kolleegiga komistas ta täpselt samade probleemide otsa mis mina SONY puhul
Mina igatsen contour'i tagasi kui ainult tal oleks korralikum sensor ja protsessor sees. Lihtsuses seisneb see praktilisus!
siin kõik lihtsalt lahti seletatud!
Arvan järgmise ostan uuesti Contour Roam3
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.