Biker.ee Kalender. Vajame abi korrektuuri lugemisel. → Re: Biker.ee Kalender. Vajame abi korektuuri lugemisel.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: Biker.ee Kalender. Vajame abi korektuuri lugemisel.
Macintosh kirjutas:Head foorumlased, meil on abi vaja klendiri korrektuuri lugemisel ja vigade kontrollimisel.
Siin on näha kalendri viimane trükieelne tõmmis, mis vajad läbilugemist.
https://drive.google.com/file/d/0B7cavq ... sp=sharingPange palun leitud vead kirja siiasamasse teemasse.
Ma teen siis otsa lahti. Postituse vigu vast ei hakka üles lugema.
Juuni: "Kõik ju tundub palju kenam..." see ei ole minu meelest loomulik sõnade järjekord. "Kõik tundub ju palju kenam..." tundub märksa suupärasem.
Juuli: Ei näe "ju" järele üldse vajadust. "Jõgevatreff" on Jõgeva MC poolt kokku kirjutatud, siin miskipärast lahku.
August: "Jõgevatreff" on Jõgeva MC poolt kokku kirjutatud, siin miskipärast lahku.
Oktoober: Sõnade järjekord häirib jälle. Mina ütleksin sama asja: "Kui politsei asemel soovitab doktor hoogu maha võtta, on käes keskeakriis." Targemad ütlevad, kas sinna veel komasid vahele vaja on, ma ise olen kahtleval seisukohal

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.