Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks

reimps

Re: Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks

Lugemata postitus Postitas reimps »

mammuil kirjutas:

Ei tea siinset seltskonda, siis raske aru saada, kes mismoodi suhtleb.
Seega jään neutraalseks.

Ei peagi aru saama, kes siin mismoodi suhtleb. Tegu on siiski peamiselt meestemaailmaga, selles suhtes on siin šovinsimi ja seksimi jms -isme küllaga, ära ehmata.
Pikkused-kaalud on olulised minusugustele, kellel küll võimas ratas, aga ise kergkaallased - endsat raskema sabalistujuga on tunduvalt raskem sõita kui endaraskusega või kergemaga. Rääkimata eriti kogenematu sabalistuja sõidutamisest..
Pilt aitab siin (teistel) otsustada, kas sa näed piisavalt välja, et oma ratta peale lasta - on selliseid, kellel on see eriti oluline, et neid nähtaks koos vaid keskmisest kobedamate tükkidega sõitmas (nagu päris elus - ilusamad saavad rohkem). Ses suhtes on 95% siin sihukesed, ma pakun. Aga nad ei tunnista endale seda. Ma olen ka mitte-nii-kenasid sõidutanud, pole midagi hullu; aga siiski on alati toredam avalikus kohas kohtuda piltilusate tüdrukutega :mrgreen:

Parem ütle oma perekonnaseis ja eesmärk ka ära - kas tahad vaid sõidutamist või otsid sõpra või "sõpra". Ma olen siit täitsa mitu head sõbrannat leidnud, tegelikult ka.

Üldiselt ei ole foorumipostituste järgi otsustades tegelik võimalik aru saada, kes on normaalne klemm ja kes lihtsalt internetivõimalusega pärdik, seega risk on alati olemas. Mõlemal poolel - äkki sa oled mingi eriti jõhker hiidnaine, kes tahab lihtsalt väljamaa tsikli omanikke süüa. Või "süüa". :mrgreen:

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”