Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?

Kasutaja avatar

timotelli
Tsikkel: SXV 550/Tuono 1000R/Beta390RR

Re: Aprilia RXV/SXV550 kahekesi sõiduks?

Lugemata postitus Postitas timotelli »

RasmusL kirjutas:

Mnjaa, kõlab kohe väga minumoodi supermoto see SXV..kunagi oleks äärepealt ostnud,aga siis otsustasin omale fighteri ehitada. Aga praeguse jutu järgi,siis tuleb omale selline veel kõrvale soetada. Kuidas mootori kestvusega on ? Selle kohta olen kuulnud ainult halba..

Ja kahekesi sõiduks ma küll selliseid rodeo hobuseid ei soovita..endal oli kunagi GasGas 450 supermoto,ja no paar korda sai jah piffi veetud aga väga s*** oli ikkagi. Edasi läks,kuid masina tunnetus oli alla igasuguse arvestuse. Sellised pillid pole m6eldud kahe inimese jaoks,kuigi hädakorras ajavad asja ära :)

No kui Pärnus 9. mai oled annan põksu teha :bsmile:

Ütleme nii, et aastast 2008+ on tüüpvead parandatud, põhi probleem2006-2007a oli oranž klapisääretihend mis andis järele ja segas jahutusvedeliku ning õli mootoris. Mina sain ise eriti maasika, millel oli läbisõit 1800km ja 2011 aasta pill.
Õlivahetusi tuleb teha max iga 700km tagant (käigukastiõli, mootoriõli ja filter), siis ei juhtu ka masinaga midagi. Ja kui aus olla, siis mind üldse ei sega see tihe hooldus, mulle teeb see just mõnu ja see 20 eurot hoolduse peale ka ei tapa. Kuid on inimesi kes ei taha näppe õliseks teha ja iga 700km tagant kuskil esinduses hoolduses käia on ka ülemõistuse, seega jõuame jälle punkti miks neid palju tänavapildis pole.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”