caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Kasutaja avatar

Buratiino
Tänatud: 1 kord

Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Lugemata postitus Postitas Buratiino »

Sten kirjutas:

70,5 % vaatamistest on Buratiino omad :mrgreen:

:lol: väga võimalik!mis mind reetis :mrgreen: ,,, ja ma saan kogu aeg superpowerit juurde ja ei peatu enne, kui 100% täis! see on parim teema,,vist veel,, sest tundub, et led kuklavilkur hakkab kandadele astuma. nii et tuld sõbrad! sõidame eest ära.

aa tellar :bsmile: ,, sa siis ikkagi märkasid seda dragbrati teemat. kas panen pisikese vineerisae valmis?? :bsmile:

ärge palun muutke midagi. ja las VANA RAUD jääb siia kokku. minul oleks isiklikult igav, kui ainult kohvi pakutaks. maailm ilusat tõelist tsiklimehe rauda täis. minul isiklikult on väga kahju, et kõik just koffikuid ehitavad. õnneks siiski mitte kõik.

ja veel,,,,,ärge oma rauda üle tuunige. uskuge, parim disainer on aeg. see rooste ja need armid ei teki ühe päevaga. ärge mätsige seda värske värviga kinni. ja vähem seda ebayd. kõik mis vajalik on juba ratta küljes olemas. panete ratta karpi ja loksutate, kuni nurgad maas ja paras tänavale.

need kes 30 kilo kellegile kandivad, et tee mulle "midagi ilusat", ei saa kunagi tsiklimeesteks. ma tõmbaks sellise venna omale luubiga kohe lähemale, et paremini näha.

ja lõpuks,,, kes võtab omaks eile mustakal nähtud r4, vist hhuuuoooonnda, kitsas kandiline ape, käik läks käega, ei jõudnud vaadata, kas suicide clutch v oli link kepi otsas,,,,,,,,aga bural tänaseni seier punasel. see oli vana kool ja ma loodan seda raketti varsti ja märksa pikemalt näha.

http://www.youtube.com/watch?v=hsjiPFDo-Fg, attention! ära klikka! so sensitive :oops:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”