Yamaha xjr1200 '98 "moodne cafekas" Välejaan
Re: Yamaha xjr1200 '98 "moodne cafekas" Välejaan
Nii, veits aega möödas ja kõvasti jännanud. Uued filtrid kohal ja küljes. Summutid valmis ja teevad üsna kõva lärmi. Tühikäigul on okei aga gaasi andes minu jaoks liiga lärmakas. Peab vist db killerid otstesse toppima. Nipet näpet veel reguleerida, käiguhooba tahaks veits pikemaks saada, peab leiutama midagi. Karpad puhastatud ja sain sünkrooni. Kohapeal käib ilusti, pöördesse läheb ka kohapeal hästi. Sõites kuni veerand gaasini on kõik okei, aga siis jääb vist segu lahjaks. Hakkab puterdama, isegi kui sujuvalt keerata kuni lõpuni. Lõpuks sureb välja. Kohapeal nii ei tee, kohapeal läheb ilusti lõpuni pöördesse. Karpadega pole ennem kokku puutunud, aga nüüd olen tööpõhimõtte enamvähem selgeks omale teinud. veerand kuni kolmveerand gaasi pidi suuremat osa mängima nõel ja nõela pesa siis ehk main jet ja jet needle. Proovin tõsta nõela 1 võrra, hetkel oli keskel nõela asend. Siis vaatan kuidas käitub ja kui ei aita ja küünlad ikka valgema poolsed siis tõtan ühe veel ja kui ka ei toimi siis tuleb main jet välja vahetada, või kas puuritakse ka neid suuremaks või on juba puhta porriga sel juhul tegemist?
Vahepeal olin juba segaduses, kuna töristasin koju tagasi proovisõidult ja siis olid küünlad mustad, aga see vist sellest, et just nimelt töristasin vaikselt. Eks saab nüüd korralikult regullida ja jännata