Aprilia RSV 1000 Mille

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Aprilia RSV 1000 Mille

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Mina ei oska hinnata V mootorite võlu ja ei suuda aru saada jutust, et oi kui hea asi madalalt tõmbab jne. Eelmine aasta oli plaanis soetada ratas, käisin RSV-d proovimas. Madalalt kakkus(tõmbles judealt), siis kuskilt tekkis jah "jõud" ja siis oli see kadunud ja jäi vaid õmblusmasina hääl. Ei oska kommenteerida kas see on kõigiga nii või see konkreetne ratas oli peetis lihtsalt. Olen sõitnud ka Honda tuhande kuubise V mootoriga ja sellel oli sama moodi madalalt küll ei kakkund aga erilist "jõudu" millest kõik räägivad ka ei olnud, tõsi see tekkis korraks mingis pöörete vahemikus aga suht lühikeselt ja edasi oli jälle tunne nagu istuks õmblusmasina otsas.
Olen elu aeg sõitnud R4 mootoritega ratastega ja neil on minu arust sujuvam käik madalalt kuni ülesse, lisaks tekib pöörete ülemises otsas see jõud ja minek mis V mootoril on pöörete kesk osas ja lühikest maad.

Lihtsalt minu arvamus. Enne ratta ostu peaks ikka ise sellega sõitma, foorumist "naised saunas rääkisid" (ka minu jutt) jutu põhjal ei saa ratast osta ju. Mõne jaoks on vana passat ka auto, teisel ei kõlba sellest suure kaarega möödagi käia.
Kui ratast ostma minna peaks tegema pikema proovitiiru. Kunagi ostime tuttavale ratast ja müüa oli konkreetne. Ütles et palun võtmed on siin mine sõida palju kulub aga pärast ostu ma ei taha kõnesid et kle see viga ja too viga. Paljud aga teevadki proovi tiiru tänava otsa ja tagasi, siis on suu kõrvuni ja emotsioonid laes ja...

See sõbranna sul peaks ikka erinevaid rattaid proovima. Mine mõnda suuremasse kasutatud rataste kauplusse, näiteks bikepoint. proovi erinevaid rattaid vaata, mis meeldib ja hiljem kui soovid on konkreetsamad (mitte, et see on ilus punane ratas selle ostamegi) võib hakata turul ringi vaatama.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”