Aprilia RSV 1000 Mille
-
reimps
Re: Aprilia RSV 1000 Mille
Ahfrsk kirjutas:Kui tulla nüüd teema juurde tagasi, siis algne küsimus oli, kas pigem karta neid apriliasid või mitte. Samuti puudub kogemus antud motopoega.. ?
Nagu välja tuli, siis Tuono´l vist mingi sapine kogemus sealt.. ?
Samuti hetkel välja koorunud, et pole sel aprilial viga midagi, ei tasu karta, kui kuluosad korras.
Ent Andrea mainis siin laadimist, starterisidurit ja tõmbereleed, pidid nõrgad kohad olema. Kuidas neid kontrollida ?
Minu Tuono RR on Bikepoindist pärit. Siiani pole kurta ja läbisaamine poetegelastega on alati normaalne olnud. Garantiitingimusi pole vaja olnud, aga ma arvan, et vajadusel saaks sellegi korda, kui inimlikult suhelda. Kogu ostuvärk Bikepoindist käis sujuvalt ja mina olen rahul. Eks see ole see suhtlemise värk, mis osadel lonkab ja siis on ving lihtne tulema.
Boonuseks on mu meelest see, et Bikepoindi töökojapoolel on mu "lemmikmehaanik", kes mu arvates jagab Apriliatest täpselt nii hästi, et teisi ma ei tüütagi ![]()
Aga mu point ennist selles suhtes, et pole alguseks nii võimsat ratast mõtet osta ongi selles, nagu macintosh ütles - alguses rahulikuma rattaga nõksud kätte, sõidurõõm kah. Arenguruumi jääb napiks, RSV pealt pole eriti edasi kuhugi minna lihtsalt. Aga eks ta ise teab, igaüks otsustab ise. Kui ta alguses selle ratta paar korda küljele kukutab, ole valmis seda nuttu siis ka taluma - küljejalg on neil vähe liiga püsti kui japsidel ja valesti parkides võib ratas lihtsalt uppi lendama. Rääkimata sulavast asfaldist, kuhu jalg sisse vajub (korra päästsin oma Mille põlvega, suitsetamisest on mõnikord kasu ka, sattusin ratta lähedal olema, kui vajuma hakkas).
Samas, kui tegu on naisterahvaga, siis need on üldiselt tsiklite kohalt vähemvalivad, st ei kipu kohe vahetama hakkama, kui miski ei meeldi, vaid kannatavad vaikides ära ja sõidavad sellega, mis valitud. Mingi naistejonni teema vist ![]()
Ma olen ikkagi seisukohal, et algajale on see ratas tiba liiga palju, kuigi paremat baiki väga naljalt ei leia (ilmselgelt kallutatud reklaam) ![]()
Starterisidurit ega laadimist sa niisama väga lollikindlalt kontrollida ei saagi, sest suhtes on kasutatud Aprilia veidi õnnemäng. Kui peab pe*se minema, siis ta läheb ja tuleb ära remontida. Pingeregulaatoril on üks pruun pistik sabagondli all, see kipub ära sulama, enamjaolt on mõistlik see kohe ära vahetada või otseühendus tekitada, muidu on regulaator küpse. (Seda saad visuaalselt kontrollida tegelikult.) Starterisiduri pikema eluea tagamiseks tuleb vältida pooltühja akuga käivitamist lihtsalt, rohkem midagi; aga keegi ei tea, palju eelmine omanik sellele valu on andnud ![]()
EDIT: Vaatasin kah hinda. Täitsa hea hind ju ![]()
Tagamaid ei tea, aga Apriliat on Eestis ikkagi raske õiglase hinnaga müüa, eks seetõttu ta suhteliselt odav ongi. Või on omanikul pappi vaja ja ratas komisjonimüüki visatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.