Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Minu eelnevale jutule lisaks siis video ka.
https://www.youtube.com/watch?v=qkqj-5oVGgs
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
kaimex kirjutas:Minu eelnevale jutule lisaks siis video ka.
Huvitav, et kui tagaosa alt ära pidurdamine poleks positiivselt läinud kas siis oleks ment kymppi pannud v?
on ikka jobu küll,tsikkel ju lohises külili autost mööda,sealt saab vaikselt läbi sõita ja ment pani teisel mendil tee kinni ja tekitas edumaa jaoks aega
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
siis kui trahvi sain ja bike minema lükkasin olid politsei onud,aga kui poe ees võrri parkisin ilma seadust rikkumata sain mendilt sõimata ja olin mingi pätt ja kriminaal ta arust,siis avastas.et mul mopeed ja ütles -vedas sul- ja läks kiirelt ära
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Tuono kirjutas:Mingi uus trend tsikleid ära võtta, Soomes ka , pigem võtku ikka autod ära!
Sõidukeid on paadunud rikkujatelt ammu ära võetud, vahet pole kas tsikkel või auto või hoopis traktor. Seekord juhtus lihtsalt tsikkel olema.
Politsei ju konkreetselt keerab rattale vastassuunda ette, tahtis süütu kaasreisija ka ära tappa?
Usun, et ei oleks ette keeranud, oleks ennem seisma jäänud. Pigem oligi tegu sellise manöövriga, et juhile konkreetsemalt märku anda, et jäägu seisma. Rattur ilmselt pidurdas eismese otsa alt ära suurest ehmatusest. Süütu kaasreisija oleks tapnud ikka mootorrattur, kui võtab pähe mõtte, et sõidaks eest ära kui endal on vastutus ka teise inimese eest.
Eks inimesed ole erinevad. Minu silmis oleks süüdi politse, kui tema klaasis 2 laipa oleks juhtunud olema selle tõttu, et ta neile ette keeras. Ilmselgelt selle hoo pealt nii märjaga see ratas poleks püsti jäämise puhul pidama saanud enne politsei esiklaasi. Või politseihärra tõesti arvas et selle hoo pealt oleksid nad kahekesi ilusti seisma jääda saanud? Eks see rattur paras loll oli aga politsei poolt sama loll käitumine.
Alarmsõitu tehes jääb politsei enamasti süüdi. Pidama oleks saanud jääda paremal teepeenral, kruusasel alal. Ei tea mis see põhjus oli, et eest ära sõideti, aga kui too rattur oleks a'la joogise peaga kellegi lapse alla ajanud, siis ma eelistaks, et see ratas oleks lõpetanud kerge müksuga vastu seda politsei bussi. Aga seekord läks niipidi. Kõik elusad ja terved.
-
- Tsikkel: SpeedTriple 1050
- Tänatud: 1 kord
Jobu jobuks sellel rattal aga politsei poolt on see küll lausa kriminaalne liigutus. Väga lihtsalt võib selline asi laipadega lõppeda. Kuigi nolk ise võttis ette ohtliku põgenemise siis kas selle eest teda igaks juhuks ära tappa nüüd õigustatud on?
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
kenk kirjutas:Jobu jobuks sellel rattal aga politsei poolt on see küll lausa kriminaalne liigutus. Väga lihtsalt võib selline asi laipadega lõppeda. Kuigi nolk ise võttis ette ohtliku põgenemise siis kas selle eest teda igaks juhuks ära tappa nüüd õigustatud on?
Väga hästi lõpevad sellised sõidud enesetapuga ka ilma politsei abita.Kas sa arvad et politsei sõidukoolituses õpetatakse neile laubaka tegemist.Meil pole pooltki selliseid võtteid mis mikide maal.Eest ära sõitma hakkad siis oled ennast juba ette määranud külili,eriti veel sellise ilmaga.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
kaimex kirjutas:Minu eelnevale jutule lisaks siis video ka.
Miks ei ole Politseil kasutusel kiirust ja teekonda näitavat lisaseadet kaamerale? Kas on midagi varjata?
Umbes niimoodi?
Lauri23 kirjutas:Eks inimesed ole erinevad. Minu silmis oleks süüdi politse, kui tema klaasis 2 laipa oleks juhtunud olema selle tõttu, et ta neile ette keeras. Ilmselgelt selle hoo pealt nii märjaga see ratas poleks püsti jäämise puhul pidama saanud enne politsei esiklaasi. Või politseihärra tõesti arvas et selle hoo pealt oleksid nad kahekesi ilusti seisma jääda saanud? Eks see rattur paras loll oli aga politsei poolt sama loll käitumine.
Vilkuritega politseiautot on tõesti raske märgata, eriti kui ta sul teel ees on. Asja point oligi, et suruda tolvan kas a) hoogu maha võtma ja oskuste korral seisma jääma või b) suruda tegelane teepeenrale. Väga lihtne otsus, järgmisel ristmikul oleks see daun võinud näiteks mõne kojutõttava maksumaksja pooleks sõita või mõnele autole juhiukse keskele kühveldada. Täitsa õige otsus mu meelest politsei poolt, kuigi "kas oleks paremini saanud"-küsimus jääb alati õhku.. Tolles situatsioonis ehk parim otsus, mis vastu võtta sai.
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Fox2 kirjutas:Miks ei ole Politseil kasutusel kiirust ja teekonda näitavat lisaseadet kaamerale? Kas on midagi varjata?
Umbes niimoodi?
Eks nad ei taha jah oma kiirust näidata. Youtube-is videogi, kuidas auto sõidab 90ga ja politseinik sõidab rahulikult mööda. Vilkureid muidugi sisselülitatud polnud.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Eeh oleks võinud selle ratta rahulikult kuskile põllule keerata, ja tühikäigul edasi toksuda. Võmmid oleks närvis olnud, tüübid ise rahul ja foorumites arutelu ja ärapanemist vähem.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
kaimex kirjutas:Eks nad ei taha jah oma kiirust näidata. Youtube-is videogi, kuidas auto sõidab 90ga ja politseinik sõidab rahulikult mööda. Vilkureid muidugi sisselülitatud polnud.
See läheb juba hälvik-autojuhtide teemasse. Kogu aeg on vaja midagi filmida ja võltsvagatseda. Mõnel ei tule vist õhtul und, kui pole suutnud päeva jooksul erinevatest kohtadest tuhat laiki välja pressida.
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 103 korda
- Tänatud: 66 korda
sellistelt siklite käest ära võtmine on ainult tervitatav. peatumismärguande eirajate teelt väljasurumine kah tervitatav. ole ise teiste vastu viisakas ja siis (ehk) ollakse ka sinu vastu viisakad.
ületasid kiirust, jäid vahele - ole mees ja võta karistus vastu. mitte ära hakka hullu panema, seades sellega ohtu nii enda, kaassõitja kui ka teised süütud liiklejad.
aga kahjuks mõningate indiviidide ajuehitus ei võimaldagi neid põhitõdesi enne omandada kui mõned jäsemed pilbasteks või kaassõitja kasti aetud. kui siiski.
-
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
reimps kirjutas:Vilkuritega politseiautot on tõesti raske märgata, eriti kui ta sul teel ees on...bla-bla-bla. Tolles situatsioonis ehk parim otsus, mis vastu võtta sai.
Ment on ikka ment. Nimetagem asju ikka õigete nimedega.
Teiseks, ei sõitnud ju eest ära vaid sõitsid mentide ees.
Kolmandaks, pole sibulate utilatsiooni vastu kunagi midagi olnud.
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 136 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
üldujuhul ei virise, aga peaks siia kategooriasse sobima. Täna umbes 12:30 tondi selveri kandis tuli tammsaare teel remondi alas vastu punane 600bandit (vist) ja tegi korralikku lane-splitti/slaalomit, pärisuuna ja vastassuuna vahel kus olid veel need kandilised helkurpostid vahel. Johhaidii, ma nägin küll kui pikk rivi järvevana poole autosid oli, aga no see oli juba julm stiil, pidin isegi parmale põikama kui helkurposti tagant tüüp välja lendas
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
cossie kirjutas:üldujuhul ei virise, aga peaks siia kategooriasse sobima. Täna umbes 12:30 tondi selveri kandis tuli tammsaare teel remondi alas vastu punane 600bandit (vist) ja tegi korralikku lane-splitti/slaalomit, pärisuuna ja vastassuuna vahel kus olid veel need kandilised helkurpostid vahel. Johhaidii, ma nägin küll kui pikk rivi järvevana poole autosid oli, aga no see oli juba julm stiil, pidin isegi parmale põikama kui helkurposti tagant tüüp välja lendas
Ehmatas maamehe ära jh, harju ära linna eluga
Fox2 kirjutas:Miks ei ole Politseil kasutusel kiirust ja teekonda näitavat lisaseadet kaamerale? Kas on midagi varjata?
Umbes niimoodi?
Seda logitakse eraldi e-politsei süsteemis juba niikuinii (nii asukohta kui kiirust), ju siis ei nähtud põhjust kaameratel lisaks maksta selle eest.
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 103 korda
- Tänatud: 66 korda
SiimM kirjutas:
Ummik on autode jaoks.
ja enesetapp mootorratturite jaoks?
-
- Tsikkel: K8 gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
zombi kirjutas:SiimM kirjutas:
Ummik on autode jaoks.
ja enesetapp mootorratturite jaoks?
Enesetapp on igaühe enda asi, kuniks teisi kaasa ei kista.
96´ ZX7R ->
K8 GSXR 750
Yamahalaadse rattaga, regnr 06CC sõitja, tee palun oma summutid korda. See, mis sealt praegu kostab, on konkreetselt sulapa*k, nii plekist heli pole ammu kuulnud. Lärmakas ratas on äge, aga kui see heli on rohkem nagu raudrüütli vägistamise heli, siis ei ole enam äge.
Mootorratturile, kellega täna öösel kella 1 ajal Tartus Peetri kiriku juures arusaamatus oli - tõesti vabandan, et märki ei näinud, kuid võta veidi rahulikumalt. Jalalöögiga ähvardamine ja sõimamine võiks ikka kontrollile alluda.
Minu nägemus olukorrast: sinu ees seisis Puiestee tänavale vasakpööret ootav auto, kes mind märkas ja ilusti läbi lasi. Tema kõrval olles paistis mulle, et hakkasid omakorda vasakpöörde jaoks tema kõrvale ehk siis vastassuuna vööndisse täpselt mulle ette sõitma. Ehmatasin ja lasin signaali.
Nõme arusaamatus ja lõppkokkuvõttes vedas, et mõlemad terveks jäime. Vabandan veelkord.
Kiire pilt:
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänatud: 26 korda
mulle jääb natuke arusaamatuks,miks sina vabandama pead?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.