Numbrimärgi kaotajatele
-
- Tsikkel: XLV 750R, CRF 300L
- Tänatud: 49 korda
Re: Numbrimärgi kaotajatele
Ole ikka hea inimene ja vii see politseisse, või anna üle suvalisele patrullautole, keda tänaval näed
ja kõik muud sarnased toredad nõuanded on teretulnud. Ainult....et ma peaks siis seda numbrit enesega kaasas tassima ja ikka sellise koha peal olema, kus ma selle EESTI politseile saaksin anda. Eksole, või mis ma teen, pistan selle mõnele vene mendile pihku, keda ma kordades rohkem näen kui eesti politseid. Minu käest ei kao see number kuhugi aga läheb päris pikalt aega enne kui ta minu abiga kuhugi jõuab (kasvõi Arki lauale).
Praegu on üks hea telefoni number, kuhu helistada kui numbri leiad 612 3000
Sellisest nõuandest saan isegi mina aru
Viimati ( sügisel ) sai uue, kilepakendis nubri ARK-ist 6 €-ga järgmisel päeval kätte pärast avalduse kirjutamist .
Arusaadavalt on ka see 6€ raha aga samas sellele vanale kasutatule ( millest tõenäoliselt on keegi veel üle sõitnud ) kuskile järgi minna eriti soodsam ei tule
Uskuge, see on lihtsam/kiirem/odavam variant kui minul praegu seda numbrit kuhugi viima hakata.
Ida-Euroopa 2007, Ida-Euroopa 2008, Kesk-Aasia 2009, Kesk-Aasia 2010, Norra - Kaucasus 2011, Kaug-Ida - Mongolia 2012, Russkii Sever 2015, Pamir Highway 2016, Ukraina Karpaadid 2017, Koola poolsaar 2018, Volga jõgi 2019, Soome TET 2020, Skandinaavia 2021, Norra-Rootsi 2022, Läti TET 2023, Rootsi 2024, Rumeenia 2025
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.