Soov osta endale kergemapoolne matkaratas
Re: Soov osta endale kergemapoolne matkaratas
Macintosh kirjutas:Su nimekirjast on puudu vähemalt kaks väga matkakõlbulikku sinu hinnaklassi masinat.
Kawasaki Versys - lõbus sõiduvahend, mis sobib nii mägedes trippimiseks, kui kui ka linnas tiirutamiseks. 206 kg koos vedelikega
Suzuki Vstrom - pisut vähemlõbus, kui eelnev aga see-eest on sadul laiem ja mugavam ning ees on 19" ratas mis võtab sportlikkust pisut vähemaks. 220 kg koos vedelikega.
Versysega käisin isegi proovisõidul. Tundus päris hea ratas.Mõnusa püstise sõiduasendiga jne.Proovisin ka Suzuki Banditit.See ei olnud eriti meeltmööda.Liiga baigilik.
Mõned päevad tagasi uurisin siin foorumis ühe Banditi kohta,mis oli 650cm2 ja siis laideti see suhteliselt maha.Mõistlikum olevat kohe võimsam osta!
650-ne pidi nõrgaks jääma.Sellepärast ei oskagi eriti enam valida ja olen ratta ostuga suhteliselt kitsikusse aetud.Enamik enduurokaid ja matkakaid(mis mulle sobiksid)on 650cm ja KW on vähe.
Kust ma tean,kas need saavad ka mägedes hakkama,kui mul kolm kohvrit küljes ja ise peal!
Samas sõidangi enamasti just euroopas,mitte ei tiiruta eestis ringi! Jõgeva treffil vast käin,kuid see on ka kõik!
Ehk tekitaks uuesti küsimuse.
Kas Vstrom ja Versys saavad mägedes ilusti hakkama,või on see ilmselge ratta piinamine.Samas peab ratas ka kiirteel enamvähem stabiilselt teel seisma.
Vaatasin veel ka Aprilia caponord etv 1000
Tänud kõigile vastanutele!
BMW R1150R
KepsKotti
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.