Soov osta endale kergemapoolne matkaratas

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Soov osta endale kergemapoolne matkaratas

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Kas TDM jäi siis sinu arust mägedes lahjaks?Võibolla oli sinu ratas juba hõredaks sõidetud,aga mina olen ka enda omaga igalpool Alpides ja ka mujal täislastis sõites küll hakkama saanud.Isegi ei ole nagu millesti puudu jäänud peale oma julguse.Sõber kellega koos sõidame on 100kw Honda X11-ga ja pole mina temast mägedes maha jäänud ega talle jalgu jäänud.Viimasel reisil oli meiega üks 750-ne chopper ja tema kurtis,et lihtsalt rattas on ebamugav mägedes serpadel sõitmiseks.Aga mootori võimsuse üle ta ka pigem ei kurtnud.Võimsust oligi puudu kiirteel just 120+ kiirustel.Reisil olles on mul ratta kogukaal sinna 450-500kg vahele.Kaks inimest 3kohvrit,paagikott ja telk tagakohvri peal.Kuna olen ka pikalt sõitnud Varderoga,siis ei ütleks,et sellel oleks märgatav vahe TDM-ga.KW on veits rohkem,aga olulist tajutavat vahet ei ole.Ratas ise 50+kg raskem ka.
Kui lihtsalt uut ratast otsid,siis see selleks,aga ka minu arust on liigne tähelepanu just võimsusele natuke liiast.Vaata mis meeldib ja millega mugav sõita.Mugavus ja ökonoomsus palju olulisemad kui kümme-kakskümmend kw siia sinna.Seda enam,et kasutad ratast just kaugemateks trippideks ja vist üksi sõites.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”