Soov osta endale kergemapoolne matkaratas

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Soov osta endale kergemapoolne matkaratas

Lugemata postitus Postitas KIBU »

urmas66 kirjutas:

Kui ma seda praegust TDM-i vahetama hakkan,siis ei tea ka ilmselt mida tahta.Järgmisegi aasta ilmselt sõidan veel sellega.Mul ta veel nii heas korras,et kahju müüagi.Läbisõitu peaegu,et polegi.Kui vahetan,siis ilmselt kahe valiku otsas.
Ma ise olen Teneret vaadanud 1200-st,sest 660-ne tundub liiga lahja kahekesi sõiduks(kuigi proovinud pole).Need küll praegu veel alates 7000+ kandis,aga eks aeg läheb edasi ja ka hinnad sulavad.On küll raskem,aga kergesti käsitletav.
Teine valik Honda Crosstourer või Crossrunner.Pole kumbagi proovinud,aga väiksem on natuke TDM-st raskem ja hinnad algavad saksas seal 5000+kandis.1200-ne crosstourer kallim kui sama Tenere.
1200 Tenere juures meeldib mulle see,et on kardaan ja on tavaline kiige,mitte monokiige.Hondal samuti suurem ratas kardaaniga,aga on monokiige.
1200 Tenere on lisaks sama mootori valemiga,mis TDM ehk 270kraadise vändaga rida 2.

youtubes leiduvad tsiklivõrdlused annavad Tenerele juhitavuse osas suht hävitava hinnangu võrreldes konkurentidega. suurest käis jutt. olen tihti mõtelnud, et kui tõsiselt selliseid hinnanguid võtma peaks.?
lisaks pakub huvi miks vahetada TDM kui asfaltimasin Tenere vastu? kas reaalselt on vaja maastikusuutlikumat kahekesti sõiduks? mul endal samuti tsikli valimine käsil (minu puhul vana lenukitehase toodang valikus) ja ei suuda otsustada kas pigem kruusasõbralik gs või parema tuulekaitse ja mugavusvarustusega rt. olen täheldanud et tänapäevased sport touring rehvid võimaldavad ka kruusal täitsa sõita mitte vaid hädapärast. samas kondliga [Motobot: õige on "gondliga"] ratas kardab lendavaid kive ja puuoksi, on madalama kliirentsiga. teisalt ilma kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ratta puhtana hoidmine on tülikas, rääkimata tuule ja vihmakaitsest. paljusõitnud meeste kogemusest on sellises arutluses ehk ka teemaalgatajale ja teistele kasu.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”