BikerFest 2005 08-10.07.2005 Põltsamaal
Moderaator: Moded
trudy > ma ei mõtle seda mis platsil toimus. ma räägin seda, mis linnas poe ees juhtus 
aga muidu, limits ja motopaks, respect ürituse eest. paraadil (mida küll ise kõrvalt vaatasin see aasta) lugesin kokku umbes 260 ratast. vägevamaid bände (eero on ületamatu, singer-vinger oma tuntud headuses) oleks olnud patt tahta. õlu oli hea, söök samuti. ja loomulikult erilised tervitused toimile, mellale, pikale, saarlasele, uralile ja veel mõnele kondoomidele uue kasutusala leiutamise eest.
koomale head paranemist
ja järgmisel aastal samas kohas samal ajal igastahes.
motopaks > ametlikku statistikat tahaks ka ürituse kohta saada
olge vaprad oma värinates

aga muidu, limits ja motopaks, respect ürituse eest. paraadil (mida küll ise kõrvalt vaatasin see aasta) lugesin kokku umbes 260 ratast. vägevamaid bände (eero on ületamatu, singer-vinger oma tuntud headuses) oleks olnud patt tahta. õlu oli hea, söök samuti. ja loomulikult erilised tervitused toimile, mellale, pikale, saarlasele, uralile ja veel mõnele kondoomidele uue kasutusala leiutamise eest.
koomale head paranemist

ja järgmisel aastal samas kohas samal ajal igastahes.
motopaks > ametlikku statistikat tahaks ka ürituse kohta saada

olge vaprad oma värinates

Minu telefon läks jalutama üritusel, nii et kui kuskil on leitud helepruun nokia 6100, siis võiks minuga ühendust võtta erasõnumi teel, kuna telefonile ma ilmselt ei vasta.
Keegi unustas oma põlvekaitsme Torpedo telki, see on ka minu käes. Helistada 5212825, aga alles paari päeva pärast, põhjus kirjeldatud ülalpool.
Muidu oli üritus tasemel, eriti teise päeva esimene bänd Nightmare.
Keegi unustas oma põlvekaitsme Torpedo telki, see on ka minu käes. Helistada 5212825, aga alles paari päeva pärast, põhjus kirjeldatud ülalpool.
Muidu oli üritus tasemel, eriti teise päeva esimene bänd Nightmare.
Viimati muutis N, 11 Juul 2005, 10:31, muudetud 1 kord kokku.
Motopaksule, Limitsile, kõigile teistele korraldajatele ja kaasalööjatele suurimad tänud SELLISE ürituse korraldamise eest. Seda enam, et on näha, et eelnevast aastast on õppust võetud ja sel aastal ilmataadiga vähe parem leping sõlmitud
. Paha apelsin ja Sinku-Vinku olid muidugi tase. Igatahes omalt poolt loen ürituse igati kiiduväärselt kordaläinuks ja tänan korraldajaid pikalt ja pidulikult ja hoian pöialt järgmise aasta suhtes.
Zeek, väsinud aga rahul....või kuidas see kommentaar käiski...

Zeek, väsinud aga rahul....või kuidas see kommentaar käiski...
Elu on...
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Tänud siis ka minupoolt korraldajatele ja igati kordaläinud üritus oli. Ühises grupis tagasisõitjatele ka eriline tänu kiire Tallinnasse jõudmise eest Kibu tempo 140 -180 km oli igati broo
Ainus mis korraldajatele järgmiste ürituste jaoks südamele paneks oleks see, et ehk saaks neid välipeldikuid rohkem kuidagi juurde, pühapäeva hommik oli ikka masendav sisse astuda sellesse putkasse 

Igati tasemel uritus. Tanud korraldajatele ja Jukutom'ile esinemise eest.
Ise tehtud - hasti tehtud.
Hea, et 99% osalejaid jalgisid kohalolijate ja enda turvalisust ning ei roninud joomasena pulkade vahele.
Suuremaid matse 6nneks polnud. Ei kuulnud kull, et keegi oleks kohapeal viga saanud.
Suure vaevaga ehitatud raud saab ehk ka kunagi liikuma.
Kyll aga oli kuulda et Bikerfestile tulejatel oli mitmeid t6siseid matse ule eesti.
Kodupoole veeresime Jack'iga rahulikumat teed pidi vaikse ringiga ule J6geva ja Piibe mnt.
Karavete tanklas liitus meiega maailmarandur - tynniga rotikas ning koos jatkasime Nelijarve suunda.
Loomulikult saime ka kruusa ja tolmu - Piibe mnt on t6siselt remondis Nelijarve -> Karavete vahel.
Nelka esimese Nikerjarve taga grillisime korralikult, sai kaidud vees,
ning ule vaadatud v6imalik tulevaste pisemate treffide ametlik aiaga piiratud telkimiskohaga Grill parkla,
kuhu v6ime koguneda kasv6i nadala keskel.
Oli hea vaheldus reede l6unase ulekoormatud Tartu mnt pinnatud, tolmuse s6idu k6rval.

Hea, et 99% osalejaid jalgisid kohalolijate ja enda turvalisust ning ei roninud joomasena pulkade vahele.
Suuremaid matse 6nneks polnud. Ei kuulnud kull, et keegi oleks kohapeal viga saanud.
Suure vaevaga ehitatud raud saab ehk ka kunagi liikuma.
Kyll aga oli kuulda et Bikerfestile tulejatel oli mitmeid t6siseid matse ule eesti.
Kodupoole veeresime Jack'iga rahulikumat teed pidi vaikse ringiga ule J6geva ja Piibe mnt.
Karavete tanklas liitus meiega maailmarandur - tynniga rotikas ning koos jatkasime Nelijarve suunda.
Loomulikult saime ka kruusa ja tolmu - Piibe mnt on t6siselt remondis Nelijarve -> Karavete vahel.
Nelka esimese Nikerjarve taga grillisime korralikult, sai kaidud vees,
ning ule vaadatud v6imalik tulevaste pisemate treffide ametlik aiaga piiratud telkimiskohaga Grill parkla,
kuhu v6ime koguneda kasv6i nadala keskel.
Oli hea vaheldus reede l6unase ulekoormatud Tartu mnt pinnatud, tolmuse s6idu k6rval.
Viimati muutis Cowboy, 11 Juul 2005, 11:27, muudetud 1 kord kokku.
arx805 sa tänad siin avalikult ikka tõesti "õiget" inimest.Tänama peaksid sa kedagi teist,et te sellise "vahva" tempoga ühestükkis üldse Tallinna jõudsite.Ilma sinu textis kirjutatud numbriteta,oleks jutt igati broo olnud.arx805 kirjutas:Ühises grupis tagasisõitjatele ka eriline tänu kiire Tallinnasse jõudmise eest Kibu tempo 140 -180 km oli igati broo
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Bikerfest 2005 oli väga viis, viimati sedasi möllatud saigi vist pea aasta tagasi. Suur tänu korraldajatele ja bändidele väärt performance'i eest. Veel tahaksin tänada Intcu, kel oli eriti tähtis roll tagasisõidul minu võrrile elu sissepuhumisel, ja N-i, kes seekord minu heaks mitte midagi ei teinud.
Loodetavasti me oma möllu ja ebasündsate naljadega kellelegi pinda ei käinud. Spetsiaalsed tänud ka Konsulendile, kes mind paraadi ajaks korvi võttis ja Urali-vaimustust aitas putitada. Viimaks tänan kõiki näitsikuid, kellest ükski ei olnud nõus maitsma Torpedo's Dirty Nasty Sex Palace'i võlusid - ka teie ei teinud sel aastal minu heaks midagi. 

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Vaat jah täpselt, olid seal küll, aga võlusid ju ei maitsenud.iku kirjutas:Torpets, vale jutt puha.. mina olin vähemalt 10min olemas seal!

Ahaa mumm, siis ma vist pean nende KENADE poiste käest küsima, kuhu kõik need näitsikud jäid...mumm kirjutas:no torpets, ei tea kuidas sind oleks saanud sealt leida, kui sa asukohta nagu salaagent vahetasidja siis ka veel nii suure hulga kenade poistega ennast ümbritsesid, et raske oli valida (kergem oli valimata jätta
![]()

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
tänan kõiki osavõtjaid
Kommentaare on lausa lust lugeda ja tundub, et jäite rahule. Mänge jäi küll natuke väheks aga see oli sellest tingitud sellest, et enduuromehed siirdusid plaanitud 2-e tunnist rada läbima ja kadusid 4,5-ks tunniks ära.
ja nad oleks kindlasti tahtnud ka teistest mängudest osa võtta. Aga see selleks, järgmine aasta targem taas. Igatahes oli neil seal lõbus ja loodan,et teistel väga igav polnud. Saite päikest nautida
Mina pean vist kiivrisukaga solaariumisse minema, et normaalne nägu tagasi saada
Selline palve, andke palun teada millest puudust tundsite ja mis parandamast vajaks. Nii saame festi veel paremaks teha. Pange meili: laisaar@biker.ee
Teiepärast teeme veel
motopaks

Kommentaare on lausa lust lugeda ja tundub, et jäite rahule. Mänge jäi küll natuke väheks aga see oli sellest tingitud sellest, et enduuromehed siirdusid plaanitud 2-e tunnist rada läbima ja kadusid 4,5-ks tunniks ära.

Mina pean vist kiivrisukaga solaariumisse minema, et normaalne nägu tagasi saada

Selline palve, andke palun teada millest puudust tundsite ja mis parandamast vajaks. Nii saame festi veel paremaks teha. Pange meili: laisaar@biker.ee
Teiepärast teeme veel

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Tänks pällid.
Hää oli, nuriseda ei saa, pole tükimat aega niimoodi naernud nagu need kaks päeva, viimased kaks päeva selle-eest on rohkem möödunud ägisedes, viinakrt maksis kätte.
Paari nädala pärast võiks juba uuesti bikerfest olla. Mis arvad Motokas? Jõuad?
Kibu krt tahtis tagasisõiduga hinge välja viia.
Nägudeni trefil
Bajokas
Hää oli, nuriseda ei saa, pole tükimat aega niimoodi naernud nagu need kaks päeva, viimased kaks päeva selle-eest on rohkem möödunud ägisedes, viinakrt maksis kätte.
Paari nädala pärast võiks juba uuesti bikerfest olla. Mis arvad Motokas? Jõuad?

Kibu krt tahtis tagasisõiduga hinge välja viia.
Nägudeni trefil
Bajokas
ansambel X - 11
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ilmselt olin mina viimane,kes üritusele kohale jõudis (laupäeva õhtuks) ja seepärast on nukker vaadata pildiseriaale sündmustest,millest ma ilma jäin. Aga väheke leevendust ehk pakuks,kui te need ka ära kommenteeriksite. Nagu Rennes seda alati teinud on
Järgnev avaldus võib paljusid küll riivata,kuid sündmuskohalt lahkuvaid rattaid KUULATES avastasin taas,et ilusaimat häält tekitavad siiski bokserid

Järgnev avaldus võib paljusid küll riivata,kuid sündmuskohalt lahkuvaid rattaid KUULATES avastasin taas,et ilusaimat häält tekitavad siiski bokserid

Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.