Kogu tõde tolmuimejatest ja eriti Kirbyst → Re: M: Tolmuimeja Kirby Sentria
-
kalle
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: M: Tolmuimeja Kirby Sentria
Uskumatult vahva teema tegelt
Hr.Nõel kirjutas:Ilm on ilus. Minge sõitke parem ja nautige ilusat sõiduilma. Sel aastal on neid nagunii vähe, kasutege see parem ära.
Omamoodi õige, aga kuna sõidatud sai just u 800km, siis ütlen ka sõna sekka, kuigi ise ka ei usu. Kuulutuse kohta pole midagi öelda, sest just nii on, nagu Nõel ütles.
Aga selle järelkaja kohta üleks mina nii, et mul küll naisel tolmuimejat ei ole.. meil on majapidamises tolmuimeja, isiklikult leian selle olevat suhtumise küsimus.
Ja see Lux teema on ka selline, mis mul alati hingel. "Me tuleme teeme ainult esitluse, ainult esitluse" oli kord jutt, kui firmasse toodet (tookord polnud esitluse all klassikaline tolmuimeja, vaid õhupuhasti) tuldi tutvustama. Kui pärast selgus, et diiliks ei lähe, siis nõuti igalt ruumis olijalt 5 kontakti, kes võiks veel esitlust tahta. Nõmedamat müügitööd polnud keegi näinud.
Kas see Lux kujuneb siin ruumis staatuse sümboliks, või tõesti niisama mainimiseks, saab lugeja otsustada.
Minu lugu on selline, et leidus vanem härra, kes säästudest leidis niipalju, et osava müügitöö tulemusel soetas siis mainitud summa eest mainitud Luxi tolmuimeja. Lootis vist, et naisele meeldib. Aastast 1965 abielus juba oldud, vaja ju värskendada... no sellega ei läinud väga hästi, naine sai väga pahaseks, kui hinda kuulis. Pärast seda sain mina ka juhuste tahtel imelooma pikemalt proovida... saan veelgi. Aga sry, julgen küll selgelt eri meelt jääda ja selle hinnavahe valaks julgelt tsikli paaki!!
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.