Sõidad linna sööma, baari, kinno???

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Re: Sõidad linna sööma, baari, kinno???

Lugemata postitus Postitas Black »

urmas66 kirjutas:

See on sel juhul juba saatus, ütleks mina.Ja oma sõidustiiliga saab väga palju ka seda muuta.

Räägivad, et saatust ei saa muuta. Kes sellist nähtust nagu saatus usub. Teised muidugi ütlevad, et iga mees on oma saatuse sepp ja oma õnne valaja (sry, võrdõiguslased, naiste kohta ei öeldud seal midagi).

urmas66 kirjutas:

Ma ei tea küll ühtegi restorani ,kuhu mind poleks teksades(sõidu või tava pole ju vahet) ja polo särgiga sisse lastud.Ilmselt neid kesklinnas ka on mõni üksik,aga tsikliga sõites sa lihtsalt ei satu sellistesse kohtadesse.
Ja palju on ka ratta tüübis kinni.Kui ikka kohvreid pole kuhu kiivrid jätta eks siis ole ka ebamugav ning juba ei saagi ratast nö igapäeva liikurina kasutada.Samas hästi ei kujuta ette kohvritega sportratast.Kuna meil rattaid kasutatkse vähe tavaliiklemiseks,siis on meil ka väga palju sport rattaid, sportliku varustust kandvate sõitjatega.Kes mujal käinud,kus kaherattalisi palju,teab et bike pole linnapildis just tihti näha.

Ma arvan, et pigem teeb šveitser riietuses mööndusi just siis, kui oled silmnähtavalt tsikliriides, mitte suvalistes teksades. Kui asi päris selles juba on, et kas lastakse sisse või ei. Aga tõenäoliselt ongi asi pigem hoopis selles, et tahaks tsikli juurest linna jalutama minnes ise kiivrist, tagist/kombest, kaitsmetest ja saabastest vabaneda. Autoga viskaks kõik pagassi, aga kuhu sa nad ilma kohvriteta tsiklil paned... Kohvritega samas oled nagu kuradi matkal...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”