Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 421 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Heikik kirjutas:... Ma ei saa aru, kas teatud tüüpi autojuhtidel tekib automaatselt soov kohta kätte näitama hakata, kui nad normaalsel kiirusel kulgevat baiki näevad?
Aa, oot, baigid on ju siis ka nõmedad, kui linnavahel järsult kiirendavad ja kihutavad... Äkki mul ongi lihtsalt nii nõme ratas, et kutsub kohe minu suhtes tropina käituma? Või on hoopis mu viisakas sõidustiil kuidagi provotseeriv?
Aga mida fakki sa siis uimerdad, et autod su taga lausa järjekorras peavad ootama
Tegelikult on idikate % suht ühtlaselt jaotunud jalakäiate, autosõitjate ja ratturite vahel. Samuti julgen väita, et neid on samasugune % nii Pärnus kui Rakveres - sul on lihtsalt halb õnn olnud.
PS Võrdle oma spidoka näitu gps-iga näiteks - äkki näitab oluliselt rohkem kui tegelikult?
Ise autojuhina eeldan, et kui mootorrattur tagantpoolt kaadrisse ilmub, siis ta eespoolt samakiiresti ka kaob. Need ratturid aga kellele mina autoga järgi jõuan peaksid endale kindlasti mingi muu hobi leidma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.