Syydimatu biker
eux kirjutas:Kui sinu arvates on kokkutuleku eesmärgiks enese silmini täisjoomine, igal võimalikul juhul ropendamine ja üldse sea moodi käitumine, jää parem koju ja veelgi parem, ära kunagi ka tsikli selga istu. Sellised tegelased ongi need, kelle pärast tsiklimeestele näpuga kiputakse näitama. Kokkutulekud peaksid siiski olema mõnusa puhkuse nautimise kohad, mitte aga viina ja veel rohkem ennast täis nublakate sigatsemise kohad.jaju kirjutas:Tegelikult on veel lihtsam!!!!!!!!!!!
mingem kõik ültse BUSSIGA kuskile töö ja puhke laagrisse kus joomine ja suitsetamine ka keelatud, sis pole ohte ega ka muid probleeme!!!
tänan tähelepanu eest!
kus kohast sa selle välja lugesid et minul selline eesmärk on???
lihtsalt minu mõnusa puhkuse juurde käib õlle (see ei tähenda et ma jummala segi peaga ringi kärutan).
ja SINA oma idiootse kommentaariga pole ütleja kas mina istun ratta selga või mitte!
teeme nii eks!?
minu arvamus on lihtsalt see et see teema läx siin liiale juba!
et isegi tsiklit käima panna ei või jne. kui ma kohapeal käima panen ei ole ma kellegile ohtlik, või ma eksin???
mina isiklikult ei panex rattast kuskile eemale parklasse kus ta minu silma all pole, kui keegi mu telgi juures seda nibima tuleb saab öelda et ei näpi, aga kui pärast on mingid vead sis kellele ma seda kurdan? parkla valvurile? maxab kinni ka remondi??
ok minu jaox on see teema ennast ammendanud!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.