Rollerite alla uus alamfoorum...
Moderaator: Moded
-
BlueDog
Teema algataja
Rollerite alla uus alamfoorum...
Ühesõnaga tekkis selline idee ,et võiksite teha rollerite alla alamfoorumi ,kus igaüks saaks teha enda rolleri kohta teema ,panna sinna pilte(piltide linke) ,ntx kui keegi ehitab ,tuunib vms oma rollerit ,siis oleks tal väga hea sinna selle kohta enda väike nurk teha ,kus saab küsida kohe abi ntx ja nagu ma ütlesin juba ,pilte näidata... Muidugi tean ma ka seda ,et rollerite foorum on niigi väga ära läbustatud ,aga pakun välja ka lahenduse(ärge väga välja naerge..) Kui teeksite selle alamfoorumi ,siis võiksin ma seda regulaarselt ise ka puhastada ja läbust puhtana hoida...
Loodan ,et sellise ideega ennast väga lolliks ei teinud...
EDIT: Lisasin ka hääletuse...
Loodan ,et sellise ideega ennast väga lolliks ei teinud...
EDIT: Lisasin ka hääletuse...
Viimati muutis BlueDog, 23 Mai 2005, 23:15, muudetud 1 kord kokku.
Jajaa, väga hea idee, kuidas modeks saada
Tglt idee on hea, aga see, kuidas see toimima hakkab on natuke kahtlane... Kas siis iga user teeb omale uue teema, kuhu topib pildid ja asjad või kuidas see asi käima hakkab? Või nagu me teame, et aeroxeid on palju, kas siis tuleb mingi 30 aeroxi teemat, kus igaüks pajatab oma masinast?
Tglt idee on hea, aga see, kuidas see toimima hakkab on natuke kahtlane... Kas siis iga user teeb omale uue teema, kuhu topib pildid ja asjad või kuidas see asi käima hakkab? Või nagu me teame, et aeroxeid on palju, kas siis tuleb mingi 30 aeroxi teemat, kus igaüks pajatab oma masinast?
-
virkostein
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
See on kindlasti hea mõte , kuid ma arvan et see selleks ka jääb sest siin on ju nii pealju kasutajaid ja siis tuleks sinna nii palju erinevaid teemasid ja see oleks juba hullus
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
Julge
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Selline koht on juba olemas. Nimeks on www.uno.ee/autoline
Pange oma rollerid sinna üles ja igaüks saab hinnata.
Fazer
Pange oma rollerid sinna üles ja igaüks saab hinnata.
Fazer
-
BlueDog
Teema algataja
-
BlueDog
Teema algataja
No aga proovida ju võiks ,alamfoorumit kui sellist on suht kerge ju ülesse panna ja ka maha võtta... Kui läbuks läheb ,kustutad ära ja ongi asi vosjem... Süsteemi saaks ka piirata sellega ,et üks kasutaja ei tohi sinna rohkem teemasid teha kui 1 ,ntx kui müüb oma vana rolleri maha ja ostab uue ,tahab näidata ,abi paluda ,bla bla bla, siis peab kustutama vana teema ära enne kui võib uue teha ja kui ta sellest piirist üle astub ,siis kustutatakse nii vana kui ka us teema ära...
Hetkel 50% poolt
Hetkel 50% poolt
-
BlueDog
Teema algataja
kui hakkab üle keema, võiks vanade teemadega midagi ette võtta.. näiteks : ära kustutada ?
ma mõtlen teemasid, mis on viimastel lehekülgedel, või kuidas öeldagi. Teemad mida pole ammu loetud, ega nendesse postitatud. Nagunii iga kolmas teema sisaldab jälle samu küsimusi, nii et lõppkokkuvõttes polegi ju tähtsad need vanad teemad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.