Mõistlike ülalpidamiskuludega ratast lihtsalt kulgemiseks. → Re: Mõistlike ülalpidamiskuludega ratast lihtsalt kulgemisek

Kasutaja avatar

Timofei
Tsikkel: 10

Re: Mõistlike ülalpidamiskuludega ratast lihtsalt kulgemisek

Lugemata postitus Postitas Timofei »

Tagasi GSXFidele:
Olen see aasta juba 5000 oma CBR 1000 RR seljas sõitnud ja tuligi see suurem hooldusaeg (16000km), aga tahaks veel see hooaeg rattaga sõita (odavam praamipilet ja ilmad on ylihead et Helsingis kogu aeg tiirutada). Pani see Honda seisma talveni, võtsin naise vana (1998) ja hea GSX600F. Siis olen täiesti rahul sellega.
Kui näiteks Hondaga sõitsin vihma all 500 km, jäi tahhomeeter seisma, esituli läks pimedaks, käikudeandur ei hakkanud tööle. Pidi kuivama panna ja kõik pistikud ära võtta, kuvaks lasta ja kontaktide sprayiga üle lasta ja siis teipida korralikult. GSXFiga pole ühtegi muret (20000km on sõitnud meie perekonnas, nüüd on 50000 odometril)

Täiesti mugav matkarattas, pehme sadul, sõiduasend on väga mugav. Hoolduse poolt on just nii et õli+filter+kett. Kõik. Loomulikult esiamordid on hooldatud ja küünlad vahetatud, aga mõned ei tee seda ja rattad sõidavad muretult edasi. Mulle lihtsalt meeldib kõik üleval pidada.
Selline saab nuud 1500-2000 ekuga kätte ja rattas on täiesti seda raha väärt.

Gas-All-In+1,5%Oil = Fumus Sanktus

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”