Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Heikik »

will111 kirjutas:

Eks igasuguseid olekseid ja polekseid võib oletada. Ohtlike olukordadega on ka nii, et alati tunduvad need ühe jaoks palju ohtlikumad kui teisele.

Eelnevat mitte arvestades siis mis selles nii hirmus kohutavat on? "Minust edasi pidas vajalikuks punase tule taga ootavate autode vahel esimeseks pressida". Sõnastame natuke ümber, et liikus autode vahel olevat vaba ruumi kasutades rivi etteotsa. Et mis siis sellest? Kellele see kahju tekitas?

Eelnevat ei saa antud juhul mitte arvestada. Ma ei viitsinud, muide, ka tolle venna sõidustiili kogu värvikuses edasi anda. Millegi koha pealt võib ju silma kinni pigistada, aga päris nii ei saa sõita, et "p#hhoi, mina tulen ja teised hoidku kahte lehte". Suunda ei näita, sööstab, pidurdab, vahetab ootamatult ridu ja pressib vahelt läbi nii, et teised põikavad ja ehmatavad. Olgem viisakad ja ärgem tekitagem kaasliiklejates ebamugavust. Ja ma ei ole seda öeldes ise ka just eriline oivik. A tolle venna puhul oli lane splitting ilmselt kõige väiksem mure. Kui keegi peab kellegi teise sõidumaneeri pärast kasutama samu võtteid, mis metslooma teele joostes, ei ole see okei. Paranda mind, kui eksin.

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”