Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Kasutaja avatar

Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.

Lugemata postitus Postitas Heikik »

Rixy kirjutas:

Tere. Olen paar kuud sõitudeks kasutanud (Motodepoost) kaitsmetega (RST Wax Kevlar) teksaseid. Mure ja ka küsimus, et kas põlvekaitsmed ei tahagi püsida õiges kohas? Kõrgust pidi saab reguleerida, kuid normaalses asendis kipuvad kaitsmed sissepoole ehk üksteise poole vaatama. Nagu teksadel sääred pöörduks sissepoole. Mõtlen, et kui kaitse pole põlve peal vaid põlvede kõrval, sees pool, siis neist vist väga tolku pole? Kas on keegi veel midagi sarnast täheldanud? Ja kas nahkpükstel on see parem, kui neil üldse kaitsmeid on...?
Ühe variandina on need taskud pükste sees ringi õmmelda :)
Kõike head! R.

Teksad on linnavahel ja palava ilmaga hea (loe: võrdlemisi mugav) variant, aga mulle pärast viimast kukkumist need erilist kindlustunnet ei paku. Üks põlv oli ikka päris lõhki. Kaitse peab õiges kohas olema, kui sellise poolpaindes põlvega maasse lendad. Kui ta muudel hetkedel natuke mujale vaatab, pole vast hullu - samas ei tohiks need ka päris siia-sinna loperdada ja ei mäleta, et enda vanadel Modeka teksadel need päris sissepoole oleks vaadanud.

Nahkpüks on jäigem, kaitse tihti pindalalt suurem ja lõige kergelt paindes jalgade asendi järgi, ning seetõttu püsib kaitse ka paremini õiges kohas. Vahetasin enda sõiduteksad selliste nahkpükste vastu: http://www.polo-motorrad.com/en/mugello ... hwarz.html , ja olen rahul - mugavad nii linnas töllerdades kui ka kurvides põlvega maad paitades. Kõik püsib õiges kohas.

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”