Hälvik- Mootorratturid
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Heikik kirjutas:bitter kirjutas:. Üks musta baigiga, musta tekstiiliga kodanik otsustas siiski foori taga ootavatest autodest mööduda kõnnitee kaudu
.
Mul tuleb teetööde tõttu koju jõudmiseks kuni novembri kuuni teha pea igapäevaselt ca 1-2 km pikkune ring, sõltuvalt marsruudist. Teine variant on korraks kõnniteele põigata, seal 10m sõita ja ümber nurga koju pöörata. Mis sa arvad, mida ma juba päris mitu korda olen teinud? Olen ma nüüd ka hälvik?
On ikka kaks ise asja ,kas sõita maja kõrvale parkima või teetööde kohas ümber nurga või hoopis hommikuses ummikus mööda kõnniteed.Ummiku mees on minu jaoks hälvik,aga muud juhtumid on tingitud,mitte sõitjast vaid muudest oludest ja seal ei ole midagi imelikku.
Paar päeva tagasi pani üks tegelane ATV-ga Peterburi teel, just üle Tartu mnt tulevast sillast alla tulles üle parema pideva joone ja ma mõtelsin,et jääb sinna punase taha seisma.Aga kus sa sellega üle ohutus saare ja otse edasi,Majaka tänava ristis põleva punase tule taha seisma.Võiduks oli,möödasõit max 3-st autost.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.