Viljandi mootorratturid


fanadir
Postitusi: 9
Liitunud: 18 Jaan 2010, 19:58
Tsikkel: ZX-10R; 950SE, 950SM, 525EXC
Asukoht: Viljandi

Re: Viljandi mootorratturid

Lugemata postitus Postitas fanadir »

Rattal kirjutas:
fanadir kirjutas:

Tegin vahva endurotiiru Heimtali-Päidre- gaasitrass-Mulgiraudtee-gaasitrass-Ahimäe-Ennuksemäe punker-Holstre-Nõmme mets-Pombre-Loodi, gaasitrassi ja metsateid pidi linnapoole tagasi. vahvamad lõigud Ahimäe karjääri tagant Sultsi, Ennuksemäe rada, Nõmme metsas. Tuimalt karjääris sporti teha, tsiklit uputada ja seljas tassida ma ei viitsi. Mulgiraudtee on sõidetav Loodist Õisu järveni, mõni lühike lõik puudub vahepealt. Gaasitrassi läbitud lõigud on praegu suht kuivad, tsiklit ujutama ei pea. Kui on huvilisi, tutvustan meeleldi tuttavaid radu. Sõidan väiksema porgandiga.

Hei,
kui palju km. u. kokku tuli sel loodusmatkal, võiks ehk ka neid kohti kaeda, aga paak suht väike 7+ l.
Homme lõuna paiku plaanis miski tiir teha, ilmselt kohalikud metsarajad ja karjäärid läbi juristada. Tuima sporti pole, on huvitavad rajad, uputama ja seljas tassima ei pea! Ainult sõida! :wink:

Umbes 120km, käisin Nõmmelt Köstis tankimas. Nii palju km punktist punkti muidugi pole, aga ekslesin mitmel pool rada otsides, eriti puuduvatest raudteetammi juppidest möödasõidul ja gaasitrassil võib ka väga erinevalt aega ja bensiini kulutada. Tegelikult peaks kuhugi põõsasse ajutise tankla paigaldama. Pühapäeval ma starti vist ei jõua, vaja rattale põhjalik pesu ja tehnohooldus teha kõigepealt. Tõesti rohkem loodusmatk, põhjalikum puurimine oli ainult Ahimäe taga kõrgepingeliini trassil ja Nõmme metsaradu tead isegi.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”