ABS mootorrattal

reimps

Re: ABS mootorrattal

Lugemata postitus Postitas reimps »

ABS on tore lühend küll, aga paljudel seda vaja läheb tegelikult igapäevaselt/nädalaselt/kuiselt? Ma ei väida, et ta ei aita teatud olukordades, aga neid olukordi ei tohiks ennekõike üldse tekkidagi.
Äkkpidurdusel on ikka vanakooli blokkipidurdamine vähe efektiivsem, pole siin eriti kellelgi selliseid oskusi ja omadusi, et ragiseva ABSiga 10 meetrit enne takistust ümberpõige ära teha. Ma olen ikka veel seisukohal, et lohiseva esirattaga millelgi otsa põrutades on mu kiirus väiksem kui sama trikk minu eest mõtleva ABSiga teha. Igastahes kahel viimasel talveautol on mul ABS olnud, nagu ma kevadeks olen avastanud, varem pole tunda andnud (ja ma pole kerge jalaga ning ka masinad pole esiveolised). Sõida mis kiirusega tahad, pikivahe ja ettemõtlemine kompenseerivad üldiselt ABSid jms asjad.

Kui juba "mul on seda vaja, sest ma muud moodi ei oska" jutt tulema hakkab, siis tasub ehk sõidukoolitusi võtta ja rõhuda rohkem praktikale, mitte jääda lootma miskistele müstilistele lühenditele, mis youtubes efektiivselt töötavad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”