Ducati Monster head ja vead?
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Re: Ducati Monster head ja vead?
franz125 kirjutas:P.S.Mul ka rangluu katki
P.S.2 Kuu ajaga kasvas nii palju kokku küll et ratta sain korda tehtud,erilist jõudu vaja ei läinud õnneks.
Eks ma patustasin ka alguses ja see venitas kokkukasvamist. Kruvisid-polte-vardaid ei pandud ja maru s**t on seda fikseeritud asendis hoida, et üldse kuskilt kokku hakkaks. Miskit ühe käega tegema hakkad, siis tahaks automaatselt teise käe ka külge panna, kui seda just korralikult kitseks ei seo. Arst käskis 6 nädalat kaelas hoida, nüüd pigem kannatan selle aja ära, kui et poole pealt miskit nihu keeran ja veel pikemaks läheb.
elektromargu kirjutas:Kahe käega nõus, aga kõigil pole võimalust garaažis istuda (garaaži lihtsalt pole) ja kortermaja hoovi peal on isegi keti puhastamine ja õlitamine "omapärane" tegevus..
Ma elan Mustamäe kortermajas ja rendin Tammsaares garaaži 50.- kuu. See on 600.- aastas, mille eest tegelikult saaks ju tohhuijaa teeninduseaega osta. Aga minu valik on selline. Maksan kasvõi peale, et ise teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.