Ducati Monster head ja vead?

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Ducati Monster head ja vead?

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Itaalia brändid tunduvad Eestlaste jaoks üle keskmise kallid, sest enamusel jääb peale maja, auto, telefoni ja sms laenu iga kuist makset palgast paar sada euri alles. Siis ongi kõik asjad kallid ja peab iga nädalavahtus oma masendust viinapitsi uputama ja "lõõgastuma". Mis puutub kvaliteeti, siis kes on itaalias käinud, teavad kuidas seal on inimeste suhtumine töösse ja elusse üldse. Mina ei ole ka näiteks aru saanud nendest kes restaureerivad vanu vene tsikleid, mis juba tehasest tulles ei olnud mõeldud käima, küll aga ei kuule nende suust õigustusi, et näe mulle meeldivadki pirtsakad suurte saiadega naised ja selle pärast ma ka vene tehnikat putitan. Mõni ütleb lihtsalt et nostalgia. Eks iga üks sõidab sellega, millega tahab, see et keegi sellest aru ei saa on ta isiklik probleem.

Monsteri kohta võiks aga lugeda küll. Praegu on pikalt jahutud rihma vahetuse üle. Kellel on natuke rohkem kui "kaks kuud tagasi ostsin ratta väga muretud 3000 km siiani" oma rattast rääkida võiks veidi kirjutada.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”