Pauku ei käi?
-
kent
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Pauku ei käi?
võll kirjutas:Pöördun siis kah tarkadeklubi poole, kuna enda aju enam ei võta. Kas on võimalik, et 4 süüteküünalt surevad korraga ära nii et kompressiooni puhul süütamist ei teki? Probleem selline, et yzf 750r ei tee käivitamisel mitte ühtegi potsu, isegi mitte siis kui "quick start'i" sisselaskekollektorisse kulistan. Käisin antud isendil eelnevalt klapid ja nende vahed üle ning nüüd on vähemalt kompressioon olemas. Enne puudus seegi. Nukkvõllide ajastust olen juba mustmiljon korda kontrollinud. Kui küünlad välja keeran siis on nad märjad (bensiinised) kuna pauku ei käinud, aga vabas õhus on kena sinine säde olemas. Süütepoolide jms kontrollimiseks vahetasin süütepoolid omavahel ringi nii, et süütamine toimub siis kui kolb on all. Selle viguri tulemusena tegid kõik 4 silindrit potsu ära (lõi sisselaskekollektorisse). Eetriga meelitasin ka siis kui kütuse tagant ära võtsin, et vältida üleujutamist. Kõik jook puhutakse põlemata kujul leegitorude sõlpunkti. Võin jäädagi poovima igasuguseid viise, loogika ütleb et see mootor peab käima. Eks ma proovin teisi küünlaid, süütepoole ja ICU't või on mõni loits või tants mida ma ümber ratta tegema pean?
Et anomaalia lühidalt kokku võtta:
säde vabas õhus ja siis kui kolb alla liigub- olemas
kompressioon- olemas
ajastus- korras
kütus/eeter- olemas
mootor käib- eiTõenäoliselt on mul midagi silmade vahele jäänud ja ratta juurde pääsen alles paari nädala pärast, siis ehk ammutan siit veel mõne idee.
Klapid lahti sädeme ajal?
Ei saa neil küünaldel viga midagi olla (eriti kui neid 4 on)
Kui bensu on ja säde on siis pragu tundub et säde on valel ajal või on väljalase sel ajal lahti.
ja veel see sinu ütlemine / et süütamine toimub siis kui kolb on all/ süütamine ikka siis kui kolb ülemisest surnud seisust hakkab alla minema, loodetavasti sa pidasid seda silmas! Ja hirmus täis ei tohiks ka olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.