Müügisolev HD Road King - tüssavad raiped ?
-
eerikkarts
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: Müügisolev HD Road King - tüssavad raiped ?
Nuh see spidomeetri kerimine on nii ja naa, võibolla spido oli vahetatud väiksema läbisõidu rattalt ![]()
Minul on tore ratas millel läbisõit keksib ark'i andmete järgi kui südame pulsilöök ![]()
Ostes oli läbisõiduks 40K km, varasemalt oli 76K juba kellal e. müüa müüs keritud spidoga ratast mulle. Ei läinud eriti kaua aega kui tegin rattale mootori vahetuse ja sissepritse konversiooni ja oli vaja uut K-line võimalusega elektroonilist spidot mille ma ostsin ja selle läbisõiduks oli üle 100K km
. Arki paberi järgi oleksin justkui aastaga sõitnud 60k ![]()
Kas see nüüd tähendab et mul halb ratas? Minu silmis kui korrektselt taastatud ratas siis pole sel viga midagi.
Sõps ostis siit weby.ee oktsionilt üsna korraliku ratta. Kindlustas tembeldas ratta kui ebaotstarbekaks taastamiseks, reaalsuses läks vahetusse: radikas, spido ümbris plastik, Tule gondli [Motobot: õige on "gondli"] plastik, Generaatori kaan, ja paak sai ülevärvitud.
Reaalne remondi eelarve jäi 600Euri alla ostes korralikke kasutatud juppe ja korralik värvimine. Paraku, kui müüa üritas siis pakuti kommihinda ja räägiti et ju mahakantud ratas. Reaalsuse küll mitte midagi tõsist rattal polnud!
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.