Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Hurt
Postitusi: 735
Liitunud: 18 Okt 2006, 16:22
Asukoht: Tartu

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Põnev on lugeda neid lugusid, kus rattur foori ette üritab trügida ja pärast autojuhte hävikuteks tembeldab kui ei lubata. Ratturite õigustus on vaid aga ma mahun, stardin kiiremini kui auto ja ei tohiks ju kedagi segada.
Ma pole ei ühe ega teise teguviisi pooldaja või promoja aga hakkasin praegu mõtlema et kui sa oled tipptunnil poes oma nädalavahtuse oste tegemas näiteks ja sul on käru träna täis istud ja ootad oma järge ja siis tuleb inimene ei tea kust sinu ette. Ütleb kle sorry aa näe ma ostan vaid ühe paki suitsu, mul läheb ruttu ära põe. :wack:

Mul on poes olnud paar korda selline situatsioon kus inimene küsib ilusti, et kuule näe mul vaid üks asi osta ja jube kiire on ega sa ei pahanda kui ma su ette tulen. Noo anna minna kui see minut paar sulle elu ja surma küsimus on.

Oleneb, mis nurgast vaadata, ratturi jaoks on see autojuht ikka ilge hälvik kes teda foori järtsis ette ei lase sest noo comooon, osta endale ka ratas keegi ei käse sul seal autos higistada ja autojuhi jaoks on see rattur jälle räme emm aga tea kas see on põhjus et foorumis halada?

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”