Hälvik-autojuhid
-
- Mode
- Tsikkel: LadyInRed
- Tänanud: 188 korda
- Tänatud: 140 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
Mul oli ka mõni nädal tagasi selline juhus, kus autode vahel splittides otsustas üks autojuht mu liikumisele piir panna sellega, sel hetkel, kui ta kõrval olin, ta sõitis mulle vastu. Panin oma käekaitsmega talle peeglisse, sõitsin rahus edasi natuke ja jäin siis seisma ja vaatama. Ta nägu oli küll selline, et "nüüd sa alles said". Ta riskis kusjuures eesolevasse autosse sisse sõitmisega, rattad olid kenasti üle joone jne. Leidub ka igasuguseid
Muidu peab tõdema, et selle suve lõpp on huvitav olnud, autojuhid tõmbavad maanteel ka kenasti kõrvale, linnas ei ole üldiselt takistatud (ega ma palju ei spliti ka, mõnes üksikus kohas).
Muidu üks naljakas juhtum veel meeles, seda korda sõitsin siis autoga mööda sõpakat akadeemia suunas. Hakkasin rida vahetama teisest reast esimesse ning vaatasin peeglisse, umbes autojagu taga pool oli üks vana bemm. Panin suuna sisse ja bemm hakkas suitsema, ta üritas mu reavahetust takistada, kiirendasin natuke ja vahetasin ikka. Pidime foori taga seisma jääma korraks, ta otsustas seda hetke kasutada, et mind hirmutada tagant otsasõiduga, muidugi kontakti pole olnud. Foor muutus ja tegelane hakkas kohe sabas püsima, ülilähedal. Järgmine foor oli jalakäijate foor ja vennike siis otsustas must paremalt, kus pole sõidurida, mööda minna. Sõitis alguses paremale kõrvale, vaatas autosse, siis sõitis ekstra mulle põiki ette ja takistas sellega jalakäijatel ka tänava ületust. Arvasin,et tuleb autost välja, aga eksisin. Foor muutus jav ennike kiirendas ja pani kohe blokki, teistkorda tegi sama. Igatahes otsustasin teise ritta minna (liiklus läks tihedaks ka) ja sõitsin rahus edasi. Akadeemia ringil keerasin akadeemia suunas, tegelane tuli järgi. Sellepeale võttis tüdruk telefoni välja ja hakkas teda filmima, seda nähes vend kohe kadus.
Ehk siis vennal sõitis kadus ära mitte millegi pärast. Oh well
TransEuroTrail Estonia https://transeurotrail.org/estonia
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.