Matkaratast ???

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 79 korda

Re: Matkaratast ???

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Mainitud Nordkapi reisi valguses tuleksin veelkord tagasi ratta võimsuse, kui olulise teguri juurde. Meenus enda tripi ajal kogetud möödasõidud kus vahest soovisin et rattal oleks 100kw asemel tiba rohkem olnud. Fjordide kaldail kulgev kurviline tee mis oli kohati matkaautosid ja haagissuvilaid täis lisaks väga kiiresti sõitvad kohalikud rekkamehed. Kui oled näiteks paar sada E6 -te mööda juba alla sõitnud ja tahad E8 peale saada kuna mägiteest on lihtsalt isu täis vms jääb siiski üle ainult edasi rühkida kuna kuhugi keerata ei ole sest paremal on meri ja vasakul mägi ja kuradi vilets oleks siis haagissuvilate vahel nende tempos edasi triivida nagu tigu mööda märga m...i sest su ratas lihtsalt ei jõua ohutult eessõitvast haagissuvilast või rekkast mööda. Tegelt ega jah matkamiseks ei ole võimast ratast vaja aga piisav jõuvaru teeb tsiklisõidu lihtsamaks ja turvalisemaks. Mugavamaks.
Maanteedel sõitmiseks vaataksin mina ikkagi päris maantee matkarattaid nagu näiteks PanEuropa, bemmi RT, LT, võibolla ka GT ja Yamu FJR. Enduurolaadsetest ainukese tuulekaitset pakkuvana ainult ehk GSAdventure. Eks iga tsikliga saab matkata aga miks mitte osta selline mis konkreetselt selleks tarbeks ehitatud on !? kõikide oma mugavustega nagu tempomaat, rutska ja istmesoendused, tuule ja vihma eest kaitsev gondel jne. Ma ise olen kah matkaratta otsinguil ja jõudnud vaagimisel sinnamaani et kui siis juba. Kuna lähiaastatel ei ole plaanis kõvakatteta teid mõõta rohkem kui juhus annab ja lühikesed telkimispaiga otsingud siis matkaenduuro tundub ebamõtekas. Kui kunagi kõvakatteta teed plaani tulevad siis 650-800 cc, alu kohvrid, kodarveljed ja suur esiratas.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”