Matkaratast ???

nilsleven
Tsikkel: H-D
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Matkaratast ???

Lugemata postitus Postitas nilsleven »

Kui pole plaanis metsas või mägedes ringi konnata, siis ma ei soovita matkaendurosid. Bahni on nendega ikka tegelikult suht m*nnis lükata. Turbulents, vibra jne. Jah, nad näevad matšod ja ägedad välja, aga kui on soov teha päevas 1000km, siis on olemas palju sobivamaid riistasid, nagu nt R1200RT. Ehk siis tee tšakrad lahti ja kaalu ka selliseid mahedama imagoga pille. Nad on praktilised.

rannamees kirjutas:

Kõigepealt soovitaks minna kuhugi motopoodi ja kõigil ratastel sadulas istuda. Kui hästi räägid, saad ka väikse proovisõidu teha. Erinevused ei ole küll suured, aga siiski- oma tagumik on kuningas ja mõni suht pisiasi võib üsna häiriv olla.

See on sageliesinev väide, mis tundub intuitiivselt õige, aga millega ma ei ole nõus. "Oma tagumik on kuningas" tunde järgi valitakse rattaid, mis sarnanevad su eelmisele rattale ja/või on kerged harjuda. No see on umbes nagu et "trennis tee neid harjutusi, mida on lihtne teha" ei ole väga hea soovitus. Paljud väga ägedad rattad on suht kapriissed ja tahavad omajagu harjumist saada, nt kasvõi Triumphid, eriti minu arust just Tigerid on esimesel hetkel üsna emased, aga siis hakkavad meeldima.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”