Räägiks petturitest ja privaatsusest. → Re: M:iPhone 6
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: M:iPhone 6
Need andmed, mida ma ülapool jagasin ei saanud mulle teatavaks foorumis "ametlikke tööülesandeid" täites.
Kui täpne olla, siis pole foorumist võimalik kuidagi nende kahe isiku samasust tuvastada. Küll aga väärib märkimist, et Lauri Nigula on minu käest üritanud raha laenata aga tehing jäi pooleli, kuna tagatiseks pakutav sõiduk ei kuulunud talle vaid kellegile kolmandale (paljudele, nagu olen aru saanud on just Laurile mittekuuluv sõiduk laenu tagatiseks antud - soovitan lugeda Postimehe artiklit).
Sellised sullerid saavad tegutseda just tänu sellele, et kõik ümberringi vaikivad. Miks ma peaksin oma suu koomal hoidma, kui ma tean, et ta on inimesi (korduvalt) petnud? Kelle heaks see vaikimine peaks siis töötama? Ehk teema on laiem: kui tead ja tunned petturit siin foorumis, siis kas sa peaksid vait olema? Arvesta sellega, et nii mõnegi ohvri või potentsiaalse ohvri on ta just siit leidnud ning vaikimine võimaldab tal edasi tegutseda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.