Järgmisel nädalal sõit Vormsile?
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2013 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Järgmisel nädalal sõit Vormsile?
Erik kirjutas:sa ei suutnud 2tundi vormsil põnevalt ära sisustada?
tunnen sügavalt kaasa.
siis ikka julmalt vedas, et sinuga kampa ei löönud.väike mõte on see neljapäev (15.10) saart külastada.
Ütlen ausalt,et mul oli ka selle aja sisustamisega seal tükk tegemist.Seal pole peale talumuuseumi,ühe veski,ühe kivi,ühe allika+matkarada ja majaka,kuhu sisse ei lastud, tõesti midagi enamat.Vähemalt ma ei näinud küll ja selles tutvustavas flaieris ei olnud ka rohkemat.Ringtee(asfalt-kitsas ja kehvake) ümber saare kulgeb tiheda võsa vahel ,kust merd ei näe kordagi.Üldse on see saar kuidagi jõhkralt võsastunud.See võsastumine on juhtunud viimase paarikümne aasta jooksul,sest põllumajandus on saarel suhteliselt soikunud.Seda ütles ka muuseumi kiid.Muuseum oligi ainuke mulle pinget pakkunud paik.Olime naisega seal kahekesi ja kuulasime kiidi juttu saare elust,ning rääkisime ka ise vahele oma kogemustest lastena lääne saaremaal.Seal oli ka rannarootsi küla,kus mina vanaema-vanaisa juures suviti olin.Kuna oli soe,siis sai ka ujumas käidud,aga vee sügavus ei tõusnud ka peale paarisaja meetri läbimist üle kubeme.
ma läbisin sellise ringi ja natuke peale ka.
https://goo.gl/maps/J3LspietccR2
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.