Freesi ja treiterad

martinkark
Tsikkel: Iz
Tänatud: 15 korda

Re: Freesi ja treiterad

Lugemata postitus Postitas martinkark »

Kui oleks olukord vastupidi, ja keegi tuleks sinult küsima, siis sa ise ütleksid kindlast et viska see hiina pink nurka ja jäta nende vanade teradega jauramine järgi, et korralik asi on korralik asi ja samuti ära raiska aega õppimise peale, vaid maksa palju raha ja lase see kellelgi teisel ära teha. Tore vaadata et nüüd näed ka asja teist poolt :D

Kui korralikku asja valmis tahad teha, siis kõigepealt mine ja ole veits aega õpipoiss kellegi juures kes asja jagab. Metallimehi, kes su praktikandiks võtaksid, siin jagub arvatavasti.
Tee endale selgeks, kuidas lõikekiiruseid, ettenihkeid, terasid jms valida vastavalt detailile ja materjalile. Lõiketöötlus on terve teadus.
Uute terade eelis on see. et nendega on ka kaasas igasugused peened kataloogid, kust saad sobivad parameetrid kätte. Näiteks: http://www.coroguide.com/
Kui vanade teradega ikka jaurata tahad ja loodad head tulemust saada, siis alusta ikkagi selle õpipoisistaatusega ja otsi mingi vanakooli treial, kes sulle selgeks teeb, kuidas neid teritatakse jms. Mina olen endale mingid terad Balti jaama turult kunagi ostnud, (kuskilt tehasest virutatud arvatavasti) ja kestavad siiamaani. Kas sa sealt oma vajadusele ka miskit saad, ma ei oska öelda

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”