Freesi ja treiterad
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: k175b, Riga 13,
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 10 korda
Re: Freesi ja treiterad
OT
Töötab see hiinlane ka hästi kuni sa suuri koguseid ei tee või mingit täpistööd ei viljele. Kuid ikkagi jätaks selle "õige terituse ja nurga" otsimise ning soetaks valmis hoidiku ja kasvõi ühe kaupa terikuid.
Selle õppimise/selliks olemine kohta ei oska midagi öelda. Tööandjana ei võimalda minu tööandja tasustatud praktikat...treialit lisaks olemasolevatele otsime juba aastaid. Et sinuga keegi tegeleks ja erinevaid lahendusi näitaks...täna on see ulme. Minu tööandja ei ole samas orienteeritud väikestele seeriatele (kogused alates 100st on meie teema). Kool on see, kust esialgu teadmised tulevad...youtube jne aitab , kui juba tead mida tahad ning terade ja muu kohta küsid juba terasid pakkuvatelt ettevõtetelt. Mõned neist on reaalselt ka spetsialistid st. nad kas lõikavad ise rauda või on neil usaldusväärsed partnerid, kes annavad objektiivset tagasisidet erinevate tänapäevaste terade kohta. Ei usalda mina ühtegi vanakooli meistrit/töödejuhatajat. Reeglina ei tea nad täna kataloogides olevatest materjalidest midagi ega tea suurt terikutega asjadest midagi.
Üks soovitus veel - osta asjad ühelt tarnijalt sulle sobivas koguses (terikuid, kehasid, tsange ja muid vahendeid on eestis võimalik osta ka üksikult).
Teine soovitus lisaks - võta sinu poolt soetatud tööriistadele PABERIL kataloog seadistuste tarvis (laastu, tolmu, õli, vee vms keskkonnas on paberil kataloogiga lihstam töötada).
edu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.