Linke, pilte ja videosid

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Kuna valitsus on teinud PPA-st maksukogujad, siis on kodanike pahameel tavapärasest suurem antud asutuses töötavate maksukogujate vastu, mis on oma korda sünnitanud tavapärasest rohkem "mente" nende ridadesse. Kaua sa ikka head nägu teed, kui ülemused tõmbavad sind ja kodanikud ei pea sind ka millekski. Kuna aga kätt mis sind toidab pureda ei saa, siis puretaksegi kodanikke. Sulgunud ring, mis peale trahvimäärade tõusu tõmbab veelgi koomale.
See, et mina olen oma 10 aastase staazi juures ainult hea suhtumisega ametnike näinud ei ole argument, et kõik on hästi. See oleks sama kui ma väidaks et kuule, ma olen 10 aasta jooksul 3 korda puhumisreidi sattunud järelikult neid rohkem ei tehatgi kui 3 korda 10 aasta jooksul. Leidub ka normaalseid ametnike, kes pole veel "mendistunud" aga aina harvem.

Ei tea kuna see pauk ära käib kui tuimal talupojal rahakott lõplikult tühjaks saab ja enam võimuparteisid ei valita.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”