Keti hooldus ja eluiga

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Keti hooldus ja eluiga

Lugemata postitus Postitas will111 »

naljamehed...kette müüakse ka avatava lukuga! really didnt know that? :shock:

ega ma ei sunni kedagi iga 1500 järel diislis leotama. oma eelmist, needitud ketti ma loomulikult ka kordagi maha ei võtnud...ja praegust ei ole samuti mingi range kilomeetrite arvu järgi pessu pannud. aga olen tähele pannud, et umbes 2000km on selline arv kilomeetreid, et kui sõita tihti ka vihmaga ning sõitu on mitmel erineval pinnasel siis kett ikka parajalt pasaseks läheb. mis mõttega ma seda paska seal keti ja ketikate vahel lõputult edasi nöhverdan? tulemus on vaid see, et keti edasine kulumine kiireneb pisut, kett jookseb lärmakamalt (minu puhul vast peamine põhjus ketti aegajalt pesta) ja ilmselt ka raskemalt, vähemalt käe järgi küll. samuti näeb asi lihtsalt rõve välja lõpuks :lol:
hooaja jooksul umbes 2-3 korda ketti pesta ei ole minumeelest küll mingi eriline suur viitsimine. mõni mees peseb tervet oma ratast peale igat sõitu, vot see on VIITSIMINE.

aga et oleks selge, siis ma ei ütle, et see diislis pesemine on mingi must have tegevus. jah võib ka lihtsalt õli peale kallata ja üldse mitte kunagi pesta. aga KUI juba puhastamisest juttu oli siis SEE puhastusmeetod on parim...punkt!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”