Keti hooldus ja eluiga
Re: Keti hooldus ja eluiga
kahjuks siin katses on breiku asemel carbu, aga need asjad on väga sarnase toimega ja minumeelest tihtipeale vaat, et sama keemia.
http://advrider.com/index.php?threads/c ... ts.345397/
ja mis puudutab keti puhastamist siis see video selgitab päris hästi, mida tegelikult tuleks ühe keti puhul puhastada ja õlitada see on põhjus miks mina otsustasin, et kui ma üldse oma ketti puhastama hakkan siis saagu see tehtud nii, et puhastuks vähemalt ka need osad mingil määral, mis tegelikult loevad. kuskilt purgist keti külgedele mingi uhke nimega vedeliku pihustamine ja siis harjaga nende külgede läikima löömine annab ehk hea tulemuse välimuse poolest aga ainult selle pärast ma vist ei viitsiks kunagi...kui aga tahad selle uhke vedelikuga ketti tõsisemalt puhastada siis kulub põhimõtteliselt pool pudelit korraga ja see on minumeelest juba pisut liig, mitte ainult rahaliselt, ei viitsi seda kraami ostmas käia küll igatahes mitte tihemini kui kord aastas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.