Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle

Kasutaja avatar

Heikik
Tsikkel: lenksuga
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 21 korda

Re: Vaidlus kindlustusega ratta turuväärtuse üle

Lugemata postitus Postitas Heikik »

will111 kirjutas:

igatahes mulle tundub, et seni veel suht soodsad tsikli kindlustamise maksed lähevad ka lähitulevikus kuskile taevasse kõrgusse kui siin iga teine vend nõuab lausa oma jope ja kiivri kinni maksmist, ja veel kasumisse ka jääks :O suht absurd ikka...oled sa süüdi või ei ole sa süüdi, MINGI vastutuse peaks ikka iga inimene ise ka võtma, liiklusesse minnes. Sõiduk sõidukiks aga omale selga ostetud kaitseriietus on ikka nagu enda asi, selline asi küll kohustusliku liikluskindlustuse raames hüvitamisele ei peaks kuuluma. umbes sama nagu rebenenud armani ülikonna kinni maksmise nõue autoroolis olnud kannataja poolelt. what the motherfucking fuck???

Kõik pudinad, mis sul seljas ja kaasas on - sh mobiiltelefon ja rahakott ka kuuluvad hüvitamisele ja selle paneb paika seadus. Kui trussikud kärisevad, võid need ka sisse nõuda.

Jesper kirjutas:

A muidu niisama jutujätkuks, keegi õnnelikest pole täpsustanud et kas juhtum toimus nn "vanal ajal" kui hüvitamise teemal käis suhtlus vastaspoole seltsiga, või pärast seda kui seadust muudeti ja kannatanu oma seltsiga kammib. Et kas see muudatus on reaalselt ka mingit suhtumise muutust kaasa toonud? Ma siiamaani valin seltsi puhtalt hinna pealt, aga kui peaks selguma et võõra kindlustusandja käte väänamise teenus on mõnel pool parem, siis kaaluks oma kollektsiooni väärtuslikumate sõidukite kindlustamist mitte ainult hinnast lähtuvalt :)

Olen If Kindlustuse klient, sel suvel toimunud õnnetuse teine osapool oli PZU. Minu kahjukäsitleja IF-is oli nii mannetu, et temale lootes ma oma raha saanud ei oleks. Sõdisin ikkagi hoolimata seadusemuudatusest ise.

claw kirjutas:

Seaduse järgi seda mulle ei hüvitata ju.. Aga miks? Milles mina süüdi olin? Et olin olemas?
Kuidas minu viga on, et kuradi maakast hälvik nädala mu elust pm ära rikkus oma sõiduoskamatusega?
Nah, pole vaja liiklusesse süüdimatuid idioote.
Hüvitama peaks ohvrile õnnetusega kaasnevad kõik kulud, mida aga täies mahus ju ei tehta. See, et viga saanud riietus kinni makstakse on elementaarne! Olgu armani ülikond või klouni kingad.

NB: minu case oli uuel ajal, ja jumal tänatud, IF tegi minu eest kõik ära pm.

Seaduse järgi saad bussipiletid ka sisse nõuda, kui õnnetuse pärast autoga ei saa sõita. Lisaks liikluskindlustuse seadusele on määrav võlaõigusseadus.

Ja üleüldse võiks moded nüüd korra majja lüüa, sest üsna offtopic on juba. :roll:

CBR900RR --> ER-6F --> 636 Ninja --> CBR1000RR --> 650MT --> Tiger 800 XC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”