Amordi simmerite eluiga

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Amordi simmerite eluiga

Lugemata postitus Postitas will111 »

jah KIBU, täitsa nõus. kindlasti on ka mingisugune kvaliteedi ja nö. toote erinevus olemas, lihtsalt raske on uskuda seda "kohe peab jälle lahti võtma" juttu kui mingit üleüldist tõde. lisaks, need tbrändid a'la allballs oleks ilmselt pankrotis kui reaalselt asi nii oleks.

krossikate spetsiifika kohta ei oska väga täpselt arvata, aga eks seal ole peamine erinevus selles, et amordi töö sisaldab palju fast compressionit ning väga kõvasid pauke ja see avaldab simmerile ilmselt rohkem ja suuremat mõju kui kõik muud "tavalisemad" töötingimused. võimalik, et selleks peavad tolerantsid olema täpsemad või simmer mingitmoodi "erilisem" tootmise poolest, rõhutaluvus suurem. samas paned amordi sisse natuke liiga palju õli ja lööb ka plärts läbi ju suure litaka korral...ma arvan, et väga raske kokkuvõttes selgeks teha, milles tegelikult probleem on või oli. OEM'i paigaldatakse ilmselt väga palju asjatundjate poolt või on see tehasest küljes olnud, aftermarketit aga timmitakse ju ise. ilmselt juba see määrab palju kui failure rate'st rääkida.
aga noh, teemaalgataja rääkis nii ehk naa siiski tänava rattast ja erilisi töötingimusi ei ole ka mainitud :)

franz, sellega kinnitasid ju ise ära, et kvaliteet kõigub ka OEM osadel, mis täpselt nii ongi ja on alati olnud. kokkuvõttes ma ei saagi aru, mida sa mulle siis tõestada tahad või tahtsid...et sitta võib saada igalt poolt aga sina eelistad sita saamise võimalust OEM sildi alt ja 2 või rohkem korda kallima hinna eest? no maitse asi, aga seda arutada pole tõesti mõtet...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”