Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

mart211 kirjutas:

Piinarikas on elionist see teenus saada :D Sealsed müügineiud räägivad sulle ettekirjutatud lauseid aga muidu maailmast aru ei saa. Ja kuskil olevat kellelgi jupp juhet ka vedamata, mida mina peaks kinni taguma, idiootselt väike summa oli ka aga millegi pärast peaksin ma ise selle juhtme vedama, et siis neile iga kuu raha maksta :D
Edit: ja mis kuradi mõistes me oleme "interneti poolest arenenud riik", kui ma Nõmme kõrvale krt 100mega nettigi ei saa :wack:

Sedasorti ettevõtete puhul "oma jope" ei aita. Kõik tegelased ajavad protseduuriraamatust näpuga järge ning manööverdamisruum on olematu. Ühendsute puhul tasub neil ühendada neid kohti, kus korrraga paarkümmend tarbijat taga. Ise istun enam-vähem kesklinnas 20Mbps vask juhtme otsas täie teadmisega, et kui maksan omast taskust +700€ (loe: väikseim võimalik maksumus) siis võin fiiberoptilist ühendust nautida. Puuduva jupi pikkus on ca 100 m. Senimaani tuleb vase "otsas istuda" ja loota, et ime juhtub. Kui sul on jupp lühike ja summa on mõttetult väike, siis pleki kinni ja mine eluga edasi.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”